1
Evropske lige

FOTO: Twitter, footballitalia

KO USPE SVAKA MU ČAST: Juventus pokrenuo urnebesnu akciju, ‘Oraspoložite mrguda Mandžukića’ (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.17 u 17:29

Hrvatski napadač poznat je kao veliki „mrgud“ koji će retko kad pokazati osmeh, a njegov Juventus je pokrenuo jednu akciju koja je oduševila navijače „bjankonera“.

Italijanski šampion danas je na Tviteru pokrenuo jednu šaljivu inicijativu, pod nazivom „oraspoložite Mandžukića“ u kojoj se pozivaju navijači da pokušaju da izmame osmeh na licu robusnog napadača.

IDEJA GODINE: Prijavio se u bolnicu da bi gledao Juventus! (FOTO)

Torinski klub je snimio video u kojem se njihov napadač nalazi na pregledu kod doktora, koji pokušava da utvrdi zašto je ovaj večito namrgođen. Ne bi li mu izmamio barem tračak osmeha, doktor mu prikazuje razne snimke malih životinjica, ali Mandžo samo zlovoljno odmahuje glavom a jedini komentar mu je „No good“.

Stara dama je pozvala svoje navijače da u komentarima šalju poruke i fotografije za Maria, za koje misle da bi mogle da ga oraspolože, a akcija je naišla na vrlo veliki odziv. Pogledajte kako je protekla Mandžina poseta doktoru.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter