6
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

JOŠ JEDAN ‘ORAO’ POSTAJE ‘SOKO’: Tumbaković dovodi novog Srbina u reprezentaciju Crne Gore!

Objavljeno: 09.02.17 u 14:52

Posle Staniše Mandića još jedan srpski fudbaler na korak je od oblačenja dresa nacionalnog tima Crne Gore.

Kada je Staniša Mandić odlučio da dres ‘orlova’ zameni za opremu ‘sokolova’ došlo je do velike halabuke u srpskoj javnosti, jer se omladinski šampion sveta sa Srbijom odrekao dresa ‘A’ selekcije naše zemlje.

Sada bi još jedan srpski fudbaler mogao da ode istim putem, jer kako pišu podgoričke ‘Dnevne novine’, to bi mogao da bude Mirko Ivanić.

IZRAELCI U ČUDU: Velikan Premijer lige poslao ogromnu ponudu za Predraga Rajkovića!

Na inicijativu Ljubiše Tumbakovića, selektora Crne Gore, zahtev i dokumentacija za državljanstvo je podneto još pre tri nedelje i sve je vrlo blizu realizacije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ukoliko se ovo i ostvari, Ivanić bi već 26. marta mogao da debituje za Crnu Goru protiv Poljske u Podgorici.

0
0

6 Komentara

  1. Ovo je klasinčna zamjeta teza! Obojica su Crnogorci i nije mi jasno kako pišete ovakve gluposti! Ako je u pitanju krađa onda ih je Srbija ukrala Crnoj Gori dok su bili mladi reprezentativci!

    0
    0
    Odgovori
  2. Mirko e izvanredan igrac i sigurno ce biti super pojacanje za Crnu aGoru. Ne ulazim u politicke konsideracije tog pitanja, ali da je dobar igrac,to je nespor.o..
    Samo bih rekao da i nije tako lose da Srbi imaju tu mogucnost jer mi CG svakako smatramo i osecamo bliskom i bratskom a to je i mogucnost za afirmaciju veceg broja igraca iz Srbije. Znam samo jedno,kad bi Muslin pikovao nekog crnogorskog igraca bio bi to skandal i oplakivanje od strane celog Milovog plemena. Srbi,medjutim, razmisljaju za vreme buduce a ne samo za ovo vreme zlih duhova…..!

    0
    0
    Odgovori
  3. Jedan čitalac Hotsporta kaže: Mandić je iz Herceg Novog ali Mandić je Srbin! U tome je poenta. Nije važno odakle je, nego što je!
    Što se tiče Tumbakovića, njega treba izopštiti i oduzeti mu državljanstvo Srbije, jer non-stop rovari protiv Srbije, vrbujući srpske fudbalere da igraju za C. Goru, zemlju u kojoj Srbi žive u aparthejdu, u kojoj su Srbi građani drugog reda bez ikakvih prava! Tamo su nam oduzeli crkvu, pismo i jezik! Prije ovog Ivanića, Tumbaković je zavrbovao i beka Stojkovića, iz Čukaričkog! Zašto crnogorcima na vlasti, ne smetaju srpski fudbaleri?! Zato, što C.Gora ima manje registrovanih fudbalera od fudbalskog podsaveza Mačva! Njihova baza je mala, pa im Srbi , u ovom slučaju, ne smetaju! Riječi za crnogorsku himnu je napisao Sekula Drljević, kolaborator okupacionih fašističkih snaga, iz II sv. rata i ustaški funkcioner, kod Pavelića. I zamislite svijest srpskih fudbalera, koji slušaju crnogorsku himnu, za koju je riječi napisao ustaša Drljević?! Bruka! Neka se samo sjete Jasenovca!

    0
    0
    Odgovori
  4. Tumba prihvatio preporuku i ‘uspesan’ monitoring GROFA, koji je zajedno stigao u sponzorskom milogorskom ‘paketu’ VOLI .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter