0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZRAELCI U ČUDU: Velikan Premijer lige poslao ogromnu ponudu za Predraga Rajkovića!

Objavljeno: 09.02.17 u 14:31

Bivši golman Crvene zvezde i kapiten zlatne generacije omladinaca Srbije sa Novog Zelanda na korak je od transfera karijere.

Predrag Rajković, reklo bi se, pravim putem ide ka evropskom kremu fudbala. Od zlata na Novom Zelandu, preko transfera u Makabi i igranja u Ligi šampiona i Ligi Evrope, do reprezentacije Srbije, a sledeći korak je, po svemu sudeći, transfer u jedan od najvećih klubova u Evropi.

Kako prenose Izraelsku mediji, to bi mogao da bude londonski Arsenal, koji je prema njihovim navodima na adresu kluba iz Tel Aviva već poslao ponudu od čak 10.000.000 evra.

HOTSPORT SAZNAJE: Radnički tužio Zvezdu posle samo mesec dana!

Ipak, problem bi mogla da bude radna dozvola koja uvek stvara teškoće mladim igračima da ostvare transfer u klubove Premijer lige.

Podsetimo, prethodne godine spominjao se i njegov prelazak u Mančester siti, ali do toga nije došlo. Možda je ovog puta došlo vreme da se otisne u jednu od ‘liga petice’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter