5
Domaći fudbal

POSETA IZ UEFA: Na tapetu poslovanje Zvezde zbog licence

Objavljeno: 08.02.17 u 11:31

Crveno-beli su uspešno prošli kontrole, a ova je završni čin.

Pravila UEFA su precizirana za dobijanje licence za takmičenje, a najvažnije je pored infrastrukture da se ispuni poslovanje do tačnina.

Posle jednogodišnje suspenzije 2014. godine, Crvena zvezda je često pod lupom finansijske komisije iz Niona. Kako HotSport saznaje, prethodna dva dana su u klubu posla imali predstavnici komisije za licenciranje, kako bi se uverili da crveno-beli ispunjavaju finansijske obaveze prema igračima i zaposlenima, kao i da poštuju propisane reprograme.

Prethodna dva puta crveno-beli su položili „ispit“ i nastavili sa smanjivanjem duga, tako da bi i ovaj izveštaj trebalo da bude pozitivan, što je poslednji čin ka dobijanju licence za evropska takmičenja.

Ukoliko sve bude kako bi trebalo, Crvena zvezda će biti na listi za evrokupove, a na fudbalerima je da pokušaju da izbore onu koju svi navijači crveno-belih priželjkuju – Ligu šampiona.

 

0
0

5 Komentara

  1. ..Pre ce biti U sluzbenom glasniku Uefe ili NA oglasnoj tabli fabrickog kruga u predgradju, nego NA „TAPETU“.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Lepo ,bas lepo . Voleo bi kad bi se brze resavali ,nagomilani problemi . Pljujemo Terzica a nesta se pozitivno desava .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter