0
Evropske lige

SPORT NA TV: Atletiko juri Barsu na Kamp Nou, a tu su i Serija A, Liga 1, nemački Kup…

Objavljeno: 07.02.17 u 08:45

U nedostatku utakmica srpskih klubova, u današnjoj TV ponudi zadovoljićemo se sa nekoliko zanimljivih okršaja, kako prvenstvenih, tako i Kup utakmica.

Svakako će fudbal biti u prvom planu, a pogotovo utakmica na Kamp Nou gde će Barselona braniti prednost iz prve utakmice polufinala Kupa Kralja od 2:1 protiv Atletiko Madrida. Taj meč možemo gledati na trećem programu TV ArenaSport od 21 sat.

Kada smo već kod Kup utakmica, iz Nemačke će nam stići prenosi sa dva meča, a posle utakmice HamburgKeln od 18:30h, svakako zanimljiviji će biti duel između Bajern Minhena i Volfzburga od 20:45h. Oba prenosa biće na prvom kanalu SportKluba.

Danas će se igrati i nekoliko zaostalih utakmica u italijanskoj Seriji A i francuskoj Ligi 1. Na četvrtom programu ArenaSport od 20:45h biće prenošen duel između Rome i Fiorentine iz ‘večnog grada’.

Od 19 sati na trećem kanalu iste televizije Monpelje će dočekati Monako, dok će dva sata kasnije na prvom programu ArenaSporta biti vrlo zanimljiv meč sa ‘Parka prinčeva’ između PSŽ-a i Lila.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter