1
Domaći fudbal

Milan Obradovic Jelen Superliga, Partizan - Napredak Krusevac, Belgrade Serbia 27.10.2013. (credit: Pedja Milosavljevic / thepedja@gmail.com / +381641260959)

HOTSPORT SAZNAJE: Poznat novi selektor omladinske reprezentacije Srbije! (FOTO)

Objavljeno: 07.02.17 u 11:32

Ostaje samo da se narednih dana promoviše bivši igrač Partizana, a izbor sledi i za mladi i kadetski tim.

Najavio je HOTSPORT nekoliko selektorskih promena u FS Srbije, a jedna je kako ekskluzivno saznajemo već poznata.

Umesto Miloša Kosanovića, kome je istekao ugovor, omladinsku selekciju (igrači rođeni 1998. godine i mlađi) predvodiće Milan Obradović (40), bivši igrač Partizana, koji se posle igračkog odlucio za trenerski posao.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nastupao je nekadašnji defanzivac Obilića još za Lokomotivu iz Moskve, Menhengladbah i Metalist u kojem je proveo sedam godina.

Prvi posao trenera Obradović je imao, kao pomoćnik u Napretku, a istu ulogu imao je u Kopru i zatim je samostalno vodio slovenačkog prvoligaša.

Fudbal Jelen Super League season 2014-2015  Vozdovac v Napredak (Krusevac) Milan Obradovic Beograd, 09.05.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©
Fudbal Jelen Super League season 2014-2015
Vozdovac v Napredak (Krusevac)
Milan Obradovic
Beograd, 09.05.2015.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Debi sa ‘orlićima’ sledi u martu na kvalifikacionom turniru za EP, na kojem učestvuju u Frankfurtu: Nemačka, Srbija, Slovačka i Kipar.

Ostaje da se uskoro izaberu selektori malde i kadetske reprezentacije Srbije.

0
0

1 Komentara

  1. Hahahahaha…da se uči u reprezentaciji?! Da poziva one koje mu kažu ovi koji su ga postavili i da dele zaradu od prodaje tih klinaca,koji će imati reprezentativni status.Žalosno šta se radi u srpskom fudbalu.Postavljaju se treneri bez iskustva za selektore,po principu poznanstva i ja tebi,ti meni.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter