6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TREĆA SREĆA ZA DUPLU KRUNU: Milijaš ponovo zadužio crveno-belu opremu (FOTO)

Objavljeno: 04.02.17 u 14:15

Zaduzio je ponovo opremu Zvezde, a od sutra na terenu.

Oseća se Nenad Milijaš kao kod kuće u Crvenoj zvezdi u koju dolazi treći put motivisan da na proleće bude deo tima trenera Miodraga Božovića. Posle odmora, kolege su priredili dobrodošlicu iskusnom vezisti.

– Zvezda je bila i ostala moj klub, a nije se ništa promenilo od rastanka u avgustu 2014. godine. Pratio sam iz Kine rekordnu seriju pobeda i vratio sam se sa ciljem da uzmemo duplu krunu – kaze Milijaš.

Bilans od tri titule i dva nacionalna Kupa su niska trofeja.

– To mi je uspevalo sa Džinom (Anđelković) i Lunetom (Luković). Ponovo smo zajedno, a svojim učinkom treba da budemo deo tima, koji će uspeti u prolećnoj misiji. I ako je bilo dileme, posle razgovora sa sefom Božovićem odluka je bila jasna da budemo zajedno.

ODLUKA BOŽOVIĆA: Evo ko će na proleće nositi kapitensku traku Zvezde, nova lica pristigla na Kipar!

Sezona u Kini se završila u novembru.

– Bice potrebno dosta rada i odricanja i na to sam spreman. Uklopiću se brzo, a od sutra krećemo na terenu da se upoznajemo – poručio je iz Pafosa Nenad Milijaš.

Nema dileme da je Nenad Milijaš postao zaštitni znak Crvene zvezde i treća zajednička misija je krenula na Kipru.

0
0

6 Komentara

  1. Penzioneru,,, hvala bogu da onaj tvoj imenjek Ilic i pored onilikih podocnjaka može da trci iako je usao u petu deceniju kad vec pricas o dugovima de nam objasni kako to da UEFA izbaci tvoj mali klub iz svojih takmicenja,,,sobzirom da tvoj mali klub nema dugove,,,,a sto se tiče titula dupla titula Ce doci na marakanu svidjelo se to tebi ili ne,,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. SMESNO … o kakvoj duploj kruni se moze pricati sa ovakvom igro … TRULE-PREZADUZENE zvezde ?! samo uz pomoc predsednika zvezde u senci … se nesto osvojiti moze. koji ceni milijas … pa on ni pre 2 godine nije mogao da trci … bio sporac, padavicar (sudije NJEMU i ninkovicu svirale sve i svasta … i kad se sapletu sami … ili …ih protivnicki igrac pogleda . navodno da ce za tu OTETU titulu igrati bez plate … KOJA SALA … BRUKA i SRAMOTA ZA SRPSKI SPORT.

    0
    0
    Odgovori
  3. Eeeej bre, sto nisi u te prethodno nabrojane SPOMENUO i DZONIJA ili su ti ZABRANILI DA MISLIS tj. da imas sopstveno misljenje i vidjenje stanja stvari K’O I OVI IZRENTIRANI PANTER-SENDVIC-LIMENKEEEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter