0
Evroliga

SPORT NA TV: Dan za Evroligu, pratiće se i polufinala KAN i Kupa Kralja

Objavljeno: 02.02.17 u 08:46

Danas će se sa posebnom pažnjom pratiti utakmice najelitnijeg košarkaškog takmičenja, ali i završnica. kontinentlnog šampionata Afrike.

Evroligaški dan na tveleviziji Sort klub počinje već od 17h, kada će ekipa Uniksa dočekati Olimpijakos dok odmah nakon toga sledi i derbi kola, u kome će u Istanbulu snage odmeriti Fenerbahče i moskovski CSKA.

Ipak utakmica koja će navijačima Zvezde najvše privuću pažju je duel u Litvanji, između Žalgirisa i Barselone, koja sve više gubi korak za crveno-belima. Takođe na programu su još dva meče ovog takmičenj u kojima će se sastati Makabi- Borse Basket i Armani.Darušafaka.

Što se tiče glavnih fudbalskih događaja, tu se selimo na Arenu sport, gde će se od 20h prikazivati polufinale Afričkog Kupa Nacja u kojem se sastaju Gana i Kamerun.

Takođe, na Areni ćete moći da pogledate i drugi polufinalni susret Kupa Kralja, u kojem će se sastati Alaves, Aleksandra Kataia i Nenada Krstičića i Selta za koju nastupa Nemanja Radoja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter