0
Evropske lige

OSKAR SE (NI)JE POKAJAO: Novac nije sve, projekat u Kini zvuči savršeno

Objavljeno: 01.02.17 u 20:17

Brazilski fudbaler koji je prešao iz engleskog Čelsija na daleki istok, istakao je da se nije pokajao zbog te odluke.

– Prošle godine sam imao ponudu iz Kine, ali nisam želeo da razgovaram o tome. Sada sam saslušao šta imaju da ponude, a taj projekat zvuči savršeno. U svakom novom razgovoru imali su atraktivniju ponudu. Finansije su mi bile važne, ali nije sve u novcu. Nisam sam, tu su supruga i deca i biće nam lepo u Šangaju. Nisam igrao mnogo u Čelsiju i kada sam čuo da su iz Šangaja zaintersovani, bio sam srećan – rekao je Oskar za ‘magazin 4-4-2’.

Oskar je prešao u kineski Šangaj SIPG za neverovatnih 65 miliona evra, a kao glavni razlog naveo je želju da sakupi što više utakmica, kako bi konkurisao za nacionalni tim ‘kariora’.

– Bilo mi je veoma teško da odem. Igrao sam tamo skoro pet godina i doživeo mnogo lepih trenutaka sa klubom. Poštujem ekipu i navijače. (Trener Antonio) Konte je dobar momak. Poštovao je moju odluku i razumeo da želim više da igram. Kada je došao u Čelsi rekao sam mu da su neki klubovi zainteresovani za mene. On je rekao da sam deo njegovih planova i odlučio sam da ostanem, ali stvari se menjaju – rekao je Oskar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter