7
Domaći fudbal

DEJAN SAVIĆEVIĆ: FIFA se glupira!

Objavljeno: 30.01.17 u 12:46

Najava da bi FIFA mogla da ‘oduzme’ Zvezdi svetsku titulu razljutila je sve igrače slavne generacije koja je u Tokiju savladala Kolo-Kolo 3:0.

Danas se tim povodom oglasio i Dejan Savićević, prva zvezda tog tima, koji je rekao da se FIFA glupira.

– Ne razumem zbog čega je sada, posle toliko godina, neko u administraciji FIFA došao na ideju da promeni istoriju. To je čista glupost, ne znam kako im je to palo na pamet – rekao je Dejan Savićević.

Popularni Genije je istakao da razume FIFA koja želi da uvede neke novine i unapredi fudbal, ali da to neće učiniti tako što će izbrisati nečije uspehe.

– Razumem da su potrebne neke novine, ali da se nekome oduzima osvojen trofej, to mi nije jasno. Interkontinentalni kup jeste bio nezvanično prvenstvo sveta, ali i tada, kao i danas, značio je sudar timova iz dve najjače konfederacije. Pa niko osim Evropljana i Južnoamerikanaca nije bio šampion, to dovoljno govori. Mi smo tada dobili Kolo-Kolo u finalu, osvojili pehar i niko to u FIFA nikad neće moći da promeni. Što se mene tiče, Crvena zvezda je bila prvak sveta 1991. godine i to će ostati zauvek – jasan je bio Dejan Savićević za Informer.

0
0

7 Komentara

  1. Prvo Savićević nema šta da priča , on je pede**ina Crnogorska.Priznao je kosovo pa priča da nije i šrta se ima sa takvim čovječuljkom pričati.

    0
    0
    Odgovori
  2. „Nezvanicni“ svesebi kup,sopstveni demant,zvanicno nisu i ne mogu zvati sebe svedskim prvacima ko god da je u pitanju. Osvajaci tojota kupa

    0
    0
    Odgovori
  3. @PENZIONER
    Molim te idi čuvaj unuke, nije fudbal za tebe niti komentari oko njega.Ja razumem da neko bude ljubomoran na nekoga ali da to u sebi nosi dozu mržnje koja se vidi i odeća u tvojim rečenicama, to je već za posmatranje.Sportski pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  4. DEJO KAKVA JE TO BILA EKIPA CRVENE ZVEZDE STA BI FIFA REKLA DA NIJE BILO RATA I SLEDECE GODINE BI BILI PRVACI SVETA KO OD SALE A MAGLA NA MARI PROTIV MILANA O TOJ KRADJI NEMAM RECI ZIV BIO DEJO NAS BRATE CRVENO BELI

    0
    0
    Odgovori
  5. dejo, TI jesi bio fudbalski genije … ALI … ovom izjavom potvrdjujes da si glup coveka … vidi se da si igrao u zvezdi … dejo, samo u Srbiji i crnoj gori mogu ovakve price … da prodju … da je nesto … sto … nije … zvezda to uporno radi 72 godine . svedoci smo u ovih poslednjih 5 godina svega toga … na najgori moguci nacin … to je BRUKA i SRAMOTA za sportsku Srbiju … sta drzava-vlast zbog drzavnog projekta-zvezde sve radi … i kliko to narod Srbije kosta … “ IDEJA „= sdcz … a ovamo se kunu u razvoj, srpstvo, pravoslavlje … toboze da su samo ONI velike patriote … kako im mocnici sveta … kosku-ulogu … uvalise a ONI je oberucke prihvatise … MANIPULACIJA, LAZ, PREVARA i PLJACKA NA TERENU i VAN NJEGA … samo da ONI PROFITIRAJU.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter