1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MUSLIN ĆE OVAKO: Poznat sastav Srbije za Amerikance (FOTO)

Objavljeno: 29.01.17 u 20:48

Večeras od 22 časa po našem vremenu igraju SAD i Srbija.
Kako američki mediji pišu, Srbi u San Dijego nisu došli u prepoznatljivom sastavu. Svega osam igrača koje je selektor Muslin i ranije zvao i samo dvojica starija od 25 godina.

Možda fudbaleri koje je nekadašnji šef struke Crvene zvezde izabrao nisu poznati onima koji prate MLS ligu, ali svakako da mnogi od njih večeras imaju šansu da zablistaju i obezbede još neki poziv za igranje u nacionalnom dresu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako mediji spekulišu, u prvom timu Slavoljuba Muslina bi trebalo da se nađu dva igrača Crvene zvezde, Plavšić i Manojlović na golu, kao i jedan iz Partizana – Miletić.

Među poznatim imenima koji će biti protivnici ‘orlovima’ večeras jesu Grejam Zusi, Džermejn Džouns, Alehandro Bedoja, Majkl Bredli, Saša Klještan i poznati špic Jozi Altidor.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]SASTAV: Manojlović, Ćirković, Miletić, Ćalasan, Maraš, Panić, Đokić, Paločević, Plavšić, S.Jovanović, Gobeljić.[/stextbox]

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter