13
Domaći fudbal

BOAĆE ZA HOTSPORT: Zvezda je veliki klub, znam koje su ambicije i tu sam da pomognem!

Objavljeno: 29.01.17 u 12:22

Posle odrađenih pregleda sledi završni čin potpisa ugovora, a zatim odlazak na Kipar.

Najzvučnije zimsko pojačanje Crvene zvezde, kako je HotSport ekskluzivno najavio Ričmond Boaće (23) je stiglo u Beograd, nešto posle (11.00) časova, letom iz Rima. Napadač iz Gane, koji je crveno-belima pozajmljen od Atalante do juna 2018. godine, po dolasku u srpsku prestonicu, otišao je u hotel „Kraun Plazu“ sa klupskim operativcem Mirkom Abramovićem. Danas oko podne slede pregledi i paraf na ugovor, pa odlazak na Kipar.

– Znam da dolazim u veliki klub i poznate su mi ambicije, a meni je važno da se dobro uklopim i budem deo tima Zvezde – rekao je za HotSport Boaće.

Novi napadač pojačaće konkurenciju, a do kraja prelaznog roka čeka se Nenad Milijaš i traži se desni bek, kao alternativa Marku Petkoviću.

0
0

13 Komentara

  1. Lako je poznati da se pod šiframa „Popaj“ i „Petar“ kriju ovi iz Zvezde što su doveli ovu bukvu od napadača i sve one promašaje. Pitaću ih šta će biti, kada ih naproleće pročitaju navijači Zvezde, pa ih počnu javno prozivati i tražiti ostavke!

    0
    0
    Odgovori
  2. O cemu ovaj ,,Grujić Miroslav,,, gore navedeni prica ,,mani se druze tuđih poslova ko ce igrati i kad tu Ce odlučiti Bozovic a i Terzic ako treba,,,ti se uhvati svog franjevacki malog kluba,,,nije Zvezda za tebe,,

    0
    0
    Odgovori
    • Taj navedeni prica istinu.Doduse,ja konkretno nikad nisam cuo za ovog igraca i nemam pojma o njegovim kvalitetima.Ako je sa 23 god.promenio toliko klubova,ne bi me zacudilo da je covek u pravu kad kaze da nije neki igrac.Samo sam siguran da ce mu mesto biti zagarantovano,makar Vujaklija ili mali Romanic davali po 3 gola na svakoj pripremnoj tekmi jer ce igrati ova persona.Ista prica je i sa Kangom i Ruizom.Ajde,Kanga jeste dobar igrac ali nas je skupo kostao,okrenuo nam je sezonu u suprotnom pravcu,osakatio nas je nacisto ali Ruiz je decko koji pojma nema,takvih imamo koliko hocete i medju omladincima i u nasoj ligi,ne poseduje ni jedan fudbalski kvalitet a mora da igra i zauzima mesto boljim igracima.Najveci minus za Zvezdu je ostanak Bozovica.

      0
      0
      Odgovori
  3. Kakav folirant ovaj Boakje! Kaže tu je da pomogne Zvezdi a čovek ne igra u talijanskoj „B“Ligi nego je na tribinama. Eto, koliko je kvalitetan! Nažalost ova bukva od fudbalera će igrati, zahvaljujući dogovoru nj. menadžera i menadžmena Zvezde. Mesto mu je zagarantovano baš kao i Kangi i Ruizu. Mislio sam da je Zvezda ozbiljniji klub! HITNA PRIVATIZACIJA, pa jajare neće moći da vode klub. Evo, da se kladimo da taj Boakje, rezerva iz druge talijanske lige, neće postići ni jedan gol na proleće! A, zauzeće mesto nekom našem igraču, baš kao Kanga i Ruiz. Oni nisu u stanju da naprave razliku! A, moraju igrati! Zemljo prevrni se! Katai je za njih isto što i Mesi! Misaona imenica.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ma koga jos zabole k…. za tvoju kuknjavu i rikanje. Bar da si 1% u pravu nego nemas blage veze sa zivotom…mlatis praznu slamu

    0
    0
    Odgovori
  5. To samo moze zvezda da ne proda ni jednog igraca da 5 igraca tuze klub i uzmu pare i da opet dovodi skupa pojacanja strasno

    0
    0
    Odgovori
  6. Ceka se Milijas?Sta bi radio u ovom trenutku,mozda pomocni trener?Dovodimo igrace kao da igramo na 18 fronta a ne samo mizerni kup i ispodprosecno prvenstvo.Znamo da je zagarantovano mesto Kangi,Ruizu,Donaldu i Le Taleku u veznom redu i ovom novom spicu,sta ce nam ostali,koje smo doveli a pogotovo Milijas.

    0
    0
    Odgovori
  7. Napokon korektno pojačanje u ovom prelaznom roku.Ne može biti nikako lošiji od postojećih špiceva u timu koji su jedva JSL kvaliteta. No za uspešan prelazni rok je potreban još jedan kvalitetan štoper i/ili centralni vezni igrač,ukoliko bi Le Tallek bio prekomandovan na poziciju štopera.Bek nije prioritet, to može i u junskom prel. roku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter