10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAVRŠEN POKLON ZA LJUBITELJE FUDBALA: Neviđeni spektakl u najavi, sprema se dan o kom će pričati pokolenja (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.17 u 13:23

Večiti derbi je verovatno jedina utakmica u Srbiji koja još uvek ima „težinu“, kad je fudbal u pitanju. Meč koji svi sa nestrpljenjem očekuju, nevezano za kvalitet igrača na terenu i stanje na tabeli. A ovaj predstojeći, 153. duel najvećih rivala, upravio je dobio uvod o kakvom su i zvezdaši i partizanovci mogli samo da maštaju.

Naime, večiti derbi koji će biti odigran ovog proleća pomeren je na 4. mart, tačnije – na 72. rođendan Crvene zvezde!

Bolji uvod u derbi teško da postoji, jer obe ekipe su u dobroj formi i trka za titulu je još uvek „otvorena“.

Crvena zvezda želi pobedu po svaku cenu, nakon poraza u Humskoj jesenas, a teško je poverovati da postoji bolji poklon od trijumfa nad večitim rivalom koji bi mogao ujedno da znači i novu šampionsku titulu.

Sa druge strane, Partizan će podjednako želeti da Zvezdi priđe na tri boda razlike i tako trku za prvo mesto pred plej of učini još neizvesnijom, a verovatno bi u Humskoj voleli da to učine upravo na dan slavlja večitog rivala.

Datum kaže da će 153. derbi biti jedan od onih koje će ljubitelji fudbala prepričavati godinama.

Na fudbalerima jeste da to opravdaju i na terenu.

(Youtube/gundarski)

No, pre toga sledi prvo kolo prolećnog dela šampionata, a ono je na programu 18. februara, sem ukoliko ne dođe do nekih nepredviđenih meteoroloških situacija.

Večiti derbi je prethodno bio zakazan za sredu, 1. mart, ali je na inicijativu sponzora lige pomeren na subotu, 4. mart.

Dakle, 4. mart, subota, stadion „Rajko Mitić“, 72. rođendan Crvene zvezde, 153. duel crveno i crno-belih… Postoji li bolji uvod?

LICEMERJE, CINIZAM, ILI JEDNOSTAVNO KOMPLEKSI: Hrvatski mediji traže da Zvezda bude izbačena iz Evrolige! (FOTO) (VIDEO)

0
0

10 Komentara

    • Mazic vam je pomagao vise puta i samo zahvaljujuci njemu ste dobijali pojedine tekme,uostalom svi ljudi iz njegovog Vrbasa znaju da je bio grobar a da se sada ne sme izjasniti za koga navija.

      0
      0
      Odgovori
        • Kad je školski primer penala,on mora da se svira ali ti to ne razumeš,glup si za sport.Vrati snimak pa ćeš videti gde vam je sve pomogao i na koji način,mada sumnjam da znaš pravila.

          0
          0
  1. 72 godine, hmmm, matori su, mislim da su zasluzili, bar eutanaziju, da se ne muce vise, treba im u toku noci poslati pred rodjus „ONE“ s’fantom-kama i eto buduceg JAVNOG KLOZETA (ili toaleta..) NA MESTU MRAKaneee .!. XXAAXXAA .!. BAR ce donositi neki ‘prihod’ u budzet R. Srb., ovako samo RASHODE PRAVE-I TO OGROMNEEE..

    0
    0
    Odgovori
  2. 72 godine, hmmm, matori su, mislim da su zasluzili, bar eutanaziju, da se ne muce vise, treba im u toku noci poslati pred rodjus „ONE“ s’fantom-kama i eto buduceg JAVNOG KLOZETA (ili toaleta..) NA MESTU MRAKaneee .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. hahaahahah koje spinovanje za titulu ajmo grobari zgazite ih za sva vremena ako mi ovu buranije ne pobedimno onda stvarno nismo ni za prvu ligu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter