10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAZGOVORI U TOKU: HOTSPORT-u potvrđen moguć dolazak u Zvezdu bivšeg igrača Juventusa! (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.17 u 14:16

Preko posrednika crveno-beli do sutra popodne čekaju odluku.

Mnoga imena bila su u kombinaciji za napadaca Crvene zvezde iz inostranstva, a kako je HOTSPORT najavio posle odustajanja od Bokile iz Konga, na meti se nasao Rikmond Boaće (23), koji je član Atalante i može na pozajmicu.

Kao velikog talenta kupio ga je Juventus i nastupao je još za Đenovu, Sasuolo, Rodu i Elče. Šampion Srbije je u akciji za ekstra pojačanje preko menadžera Ivice Pavlovića.

– Mogu da potvrdim da se priča sa Boaćeom, ali jasno je da do završetka posla potrebno je par koraka. Za sada je status kvo, a do sutra popodne treba da bude sve jasno. Tip ovakvog igrača donosi svakako dodatni kvalitet – kaže za HotSport Pavlović.

Atalanta hoće da pozajmi napadača iz Gane, a na njemu je da preseče i da posle godinu dana napusti Latinu za koju je na 33 meča, postigao 14 golova.

(Izvor: youtube / Kikidis Pictures)

0
0

10 Komentara

  1. pregovori su u toku … dovode ovog ili onog .. a da nekog iz sampionskog tma NE mogu da prodaju (kavaje to kvalitet igraca sampiona, kad nema igraca za prodaju da nesto zarade ). zvezdini sponzori-finansijeri dobili su zeleno svetlo od … zna se koga … za novu PLJACKU naroda, po vec proverenom receptu: sa povecanim cenama i losim kvaliteto robe i usluga … EPS tu pljacku ukrasi izmisljenim racunima-ocitavanjem brojila-uvecanim racunima, SRBIJAGAS povecanom cene gasa od 14,2%, todoriceva „IDEJA“, I.M. “ MATIJEVIC“ i ostali … svakodnevno rade na programu obezbedjenje FINANSIJA za TRULU-PREZADUZENU zvezdu i FMP. ONI mogu da dovode koga hoce a da za cenu NE pitaju … jer ce sve to narod uredno da plati.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezda na pripreme na Kipar vodi Al. Lukovića, Rendulića, Anđelkovića, Sikimića. To su sve igrači od 35 godina. Da li su oni perspektiva Zvezde?! Treba li njih uigravati za borbu na jesen za ulazak u Evropu?! Nedavni fijasko koji je Zvezda doživela protiv Sasuola i Ludogoreca nam kazuje da ovi igrači svojom sporošću ne mogu igrati u Evropi! Zvezdi je najveći problem statična i spora odbrana i umesto da u tom pravcu rade u ovom prelaznom roku oni nisu doveli ni jednog odbranbenog fudbalera osim Frimponga (koji nije bio standardan ni u Napretku). Zar nisu mogli dovesti nekoga sa spiska „B“ reprezentacije koja je sada u Americi. Valjda su ti igrači mlađi, bolji i brži od ovih Zvezdinih sporaća.

    0
    0
    Odgovori
    • Nije to najnoviji biser! Novi biser je dovođenje Milijaša rezerve u kineskom fudbalu, čoveka koji je duboko zagazio u četvrtu deceniju, inače poznatog po sporosti i nedostatku agresivnosti. Sa Lukovićem, Anđelkovićem, Sikimićem, Rendulićem i ako dođe Milijaš, igračima u četvrtoj deceniji, sporim do zla Boga, Zvezda priprema ekipu na Kipru, za nove pokušaje u Evropi?! Ovo je ludilo! Živimo u hologramu! Čista iluzija!

      0
      0
      Odgovori
  3. Njega je Latina otkupila od Atlante za 2 miliona € i potpisao je 4-godišnji ugovor sa njima. To znači da Zvezda može samo da ga pozajmi.

    0
    0
    Odgovori
  4. Čudi me da portal „Hotspport“ samo konstatuje događanja u Zvezdi, bez imalo želje ili namere da uputi konstruktivnu kritiku menadžmentu Zvezde, koje očigledno ima neki svoj razlog da dovodi trećepozivce iz afričkih liga. Poznato je da afrički fudbaleri imaju samo sirovu snagu i vrlo malo tehnike (za razliku od onih iz J. Amerike). Setite se samo Adija, Mbođa i Onjila! To nisu bili igrači ni za zonske lige. Doveli su tamo nekog centarhalfa Frimponga ali videćemo da li će opravdati poverenje?! Sada iz Zvezde pričaju čitave bajke o tamo nekom bivšem igraču sa spiska Juventusa a doveli su već četiri centarfora?! Šta će nam taj Afrikanac nego samo da uzme mesto nekom mladom i perspektivnom igraču Zvezde. Da li ste primetili da Kanga može da predribla igrača?! Ne, naravno jer on to ne zna. Zna samo da doda loptu i to više pogrešno.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ne treba nam,ako dolazi na pozajmicu.Bolje dati sansu malom Romanicu jer se nazire pravi golgeter u njemu i istrpeti ga na prolece,cak i ako mu ne krene odmah.Sudeci po nacinu rada,Bozovicevom razmisljanju i shvatanju fudbala i procene igraca,sansa da se odbrani titula je minimalna,tako da treba baciti nasu decu u igru i za 2-3 godine naplatiti dobro,kad krenu u inostranstvo.Uostalom,ne razumem zasto su dovodjeni Vujaklija,Pavkov i Milic,pored Sikimica i Orlandica,ako nam treba jos jedan spic.

    0
    0
    Odgovori
    • Mali romanic nebi mogao da se cuje u evropi..a zvezda skuplja tim za evropu,treba iskustvo sad i odmah! Romanic je perspektiva i neko ko ce da sluzi za prodaju!

      0
      0
      Odgovori
    • Sikimicu na leto istice ugovor, za Orlandica se trazi angazman i ide, Milic nije spic, deca nisu jos za ozbiljne utakmice. Zvezda trenutno ima dva napadaca Vujaklija i Pavkov koji se jos nisu dokazali u Zvezdi tako da je vazno dovesti jednog dobrog napadaca. Ovo je jedan od boljih fudbalera u Italiji i mozda ga je nemoguce otkupiti ako je cifra milionska ali zato moze i kao pozajmljen da donese mnogo u borbi za titulu i u evropskim kvalifikacijama.

      0
      0
      Odgovori
      • Sikimicu istice ugovor ali je za sada prva opcija kod Bozovica i imace prednost u odnosu na sve ostale osim na ovog afrikanca jer ce on imati obezbedjeno mesto,poput Ruiza,bez obzira kako bude igrao.Milic moze biti i spic i bocni napadac,verovatno ce ga koristiti po boku,ako ga uopste bude pustao da igra.Gotovo sam siguran da se vec sada zna sastav koji ce igrati na pocetku jer je Grof tako zacrtao i ostali se uzalud trude,mozda su i kvalitetniji od onih koje je on zamislio ali sve im je dzaba,dobice sansu na kasicicu.Zar nije Babunski dosao iz Barsine skole fudbala,potencijal veliki ali pretpostavljam da ga je doveo Terzic a da ga trener nikad nije ni video u svojim kombinacijama i ponovo se ponavlja slicna situacija.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter