9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREVARIO PARTIZAN: Izdaja koju navijači crno-belih neće zaboraviti

Objavljeno: 25.01.17 u 21:18

Koketirao je sa Partizanom, a otišao u – Osasunu!

Dileme više nema da Nikola Vujadinović (30), koji je prema saznanjima HOTSPORTA još pre sedam dana raskinuo ugovor, karijeru nastavlja u ekipi Osasune. Naime, on je čekao ponudu, a na kraju i dobio od ekipe iz Pamplone, koju sa klupe predvodi Petar Vasiljević.

Drugoligaš iz Pekinga je dao ispisnicu Vujadinoviću, koji se odlučio sa Španiju i Osasunu, tim za koji je već igrao u sezoni 2014-2015.

Partizan svakako ne bi trebalo mnogo da žali jer ima tri proverena štopera – Milenkovića, Ostojića i Ćirkovića, kao i supertalentovanog Bošnjaka. Ostaje da se sačeka i vidi da li postoji rezervna opcija za Vujadinovića u Humskoj.

DANAS NAJBITNIJA INFORMACIJA ZA GROBARE: Evo kada će crno-beli saznati ko im je sledeći protivnik u FIBA Ligi šampiona (FOTO)

 

0
0

9 Komentara

  1. Naravno da ce covek otici i igrati u Spaniji nego se vratiti u Srpski fudbal kad i sami znamo kakav je…i ne osudjujte coveka isuvise je nasa liga slaba da bi se vratio i igrao…ovde ce igrati protiv Javora,Metalca,Radnika itd a tamo protiv Reala,Barse,Atletika itd.

    0
    0
    Odgovori
  2. Meni ovo smrdi na to da je partizan ipak odustao od njega jer skoro pa sigurno neće igrati evropu i zašto bacati pare sad i titulu sigurno videti neće jer ovi sto su u klubu na čelu sa presednikom i debelim Vazurom i Vuleticem počeli su polako ali sigurno da ukopaju partizan i Crno belu boju!

    0
    0
    Odgovori
  3. Od pomenuta 3 stopera,ne moze se napraviti ni pola dobrog stopera jer se ne zna ko je veca rupa od njih ili kiksara,kako vec ocete a za ovog malog ne znam,gledao sam 10-tak min.protiv Kopera i nista posebno nije pokazao,vracao je lopte sa centra prema svom golmanu,tako da je jos klinac pod tremom.

    0
    0
    Odgovori
    • od pomenuta 3 samo cirkovic rupa od igraca ……… jos dok je balazic bio tu govorio sam da standardni treba da budu ostojic i milinkovic ………… milinkovic prvih par utakmica videlo se igrao pod tremom, u nekom grcu, sad igra kao da ima iskustva 10 godina igranja, za ostojica netreba spominjati da je bio u idealnom timu superlige sezonu pre dolaska u partizan, klasa, iskustvo, samo da se nepovredjuje pa da mora cirkovic da igra, inace gubimo bodove

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter