5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POZNATI PROTIVICI: Zvezda bez jake provere na Kipru

Objavljeno: 25.01.17 u 20:42

Crvena zvezda se u petak seli na Kipar, a poznata su tri rivala šampiona Srbije u drugom delu priprema.

Crveno-beli će na „rajskom ostrvu“ igrati protiv drugoligaša, i to iz Mađarske, Rumunije i Rusije. 

Poslednjeg dana januara na programu je meč sa Sopronom, nakon nje 2. februara rival je Olimpija Satu Mare, da bi 11. februara crveno-beli trebalo da imaju megdan sa Volgarom, a pored toga traže još jednog rivala za taj datum, kako bi nastupila dva tima. 

Prolećni deo sezone počinje 18. februara, ako ne dođe do odlaganja zbog zime i loših terena u Srbiji.

 

0
0

5 Komentara

  1. izgleda da je konacno angazovan psiholog kao krajem osamdesetih. Utakmice se tacno biraju kako bi psihicki podigli sve igrace, a i lakse se uci taktika sa nejakim jer je mozesh ostvariti preko 90 procenata. Sa jakim u pripremnom periodu nemozesh nista da naucish ima sam da se izmucish i potrosis. Sve me ovo podseca na dobra stara vremena, konacno se uzeli u pamet.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne lupaj bre…nije isto igrati protiv nekih amatera i protiv sebi ravnih ili jačih klubova.Slažem se da je trebalo početi sa slabijima ali treba se odmeriti i sa sebi ravnima.Ovako,pobeđivaće lagano,pomisliće da su mnogo jaki i kad dođe Novi Pazar,biće prejaka prepreka jer je čak i on vasiona za ove timove iz pripremnog perioda.

      0
      0
      Odgovori
  2. Ovo je sramota sta se radi u Zvezdi.Dovode se osrednji igraci,na pripreme idu po 40 igraca,nema kondicionog trenera a nakon dve sedmice priprema,igraci dobijaju 3 slobodna dana i 4.da se jave uvece u autobusu.Taman ono sto su stekli od kondicije,da se izgubi za toliko slobodnog vremena i da ih nacisto isece.Zakazuju se tekme sa nizerazrednim ekipama i na osnovu cega ce odrediti u kakvoj su formi i ko od igraca stvarno vredi ili u kakvoj je formi.Igrace verovatno neki,koji dodju na 3-4 dana pre prvenstva a ovi koji su izneli citave pripreme,preselice se na klupi ili tribinama.Lopovska banda na celu sa Terzicem i Bozovicem,cak smatram da se Terza mozda i vise razume oko procene igraca od Bozovica

    0
    0
    Odgovori
    • Slazem se, klub je zglajznuo u cist amaterizam ovo je blago receno cirkus. Bozovic jednostavno nema sistem rada lik je najobicniji menadzerski trener sa dobrom prodjom u Rusiji… Zvezda sa ovim covekom nece videti ni titulu a ni Evropu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter