12
Domaći fudbal

Sport Fudbal Soccer Football Partizan Crvena Zvezda Red Star Beograd Srbija Belgrade Serbia Derbi Stevan Jovetic 29.9.2007. photo: Pedja MIlosavljevic

AU: Tim Partizana da se smrzneš, a navijače verovatno zanima gde su novci nestali… (ANKETA)

Objavljeno: 24.01.17 u 19:54

Pogledajte sastav najboljih igrača Partizana koji su od 2006. godine do danas nosili crno-beli dres.

Da se smrzneš! Portal ‘Squawka.com‘ sastavio je najbolji tim Partizana od igrača koji su u poslednjih deset godina igrali u Humskoj. Da je ovaj tim danas na terenu grupna faza Lige šampiona bi bila samo šetnja, ali to je samo san. Nažalost, svi ovi momci igrali su u različito vreme, a danas su standardni prvotimci inostranih klubova.

FOTO: Squawka.com
FOTO: Squawka.com

Ono što Grobare još više muči jeste pitanje gde je novac od prodaje svih ovih momaka. Minus je oko 15 miliona evra, evro-licenca ‘visi’, a ‘Skuawka.com’ je samo zagolicao maštu navijača crno-belih.

Glasajte u anketi HotSporta, a u komentarima možete da napravite vaš ‘drim-tim’ Partizana u poslednjih deset godina.

Da li je ovo drim-tim Partizana sastavljen odigrača koji su prethodnu deceniju igrali u Humskoj?
Loading ... Loading ...
0
0

12 Komentara

  1. O tome se radi.? Zato je vuletić upravu. Silne pare od transfera. I naravno od euro takmičanja. A javljaju nam se igrači od pre 4-5 godina za plate. Na mnoge stvari đurić treba da odgovori.?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je ekipa iz perioda kada stvoren dug u Partizanu.Pitam se zasto se odgovorni za to ne sankcionisu a ne da se za svu ruznu finansijsku proslost krivica svaljuje na sadasnju upravu koja sve obaveze mora da servisira a i stvara respektabilan tim.Pravna drzava mora da upotpunosti rasvetli ovu situacije i sankcionise krivce.PARTIZAN SAMPION.

    0
    0
    Odgovori
  3. A onda kazu da je tole namestao titule. Pa pogledajte ova imena a ima jos 2 puta toliko slicnih igraca. Njima Mirnesa Sisica dovodili da uzme titulu. I tole kriv. Hahahah komedijasi

    0
    0
    Odgovori
  4. Mesto Jojića dr-Mo a boga mi i Žuka umesto Fejse i to bi bilo to …..A šta da se radi kada živimo u napaćenoj Srbiji gde se sve nažalost vrti oko politike..

    0
    0
    Odgovori
  5. Napravljen Teleoptik, internat..dalekooo manji dug FKP, za 85% od pokradenog fkcz od strane sopstvenih ‘legendi’ istog, jedna od NAJBOLJIH skola fudbala u Evropi, konkretno DRUGA-NAJBOLJA SKOLA i da nije bilo frizure i ove nazadne-trojanske ‘uprave’, FK P BI BIO U PLUSU ZA 25-35 MILIONA EVRA ..u svakom slucaju najveci smos portski brend nezavisne R.Srbije od sticanja nezavisnosti od YU !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter