Kako za sada stvari stoje, Nenad Milijaš se posle dugog razmišljanja neće ove zime vratiti u Crvenu zvezdu, dobra vest je da fudbaler nipošto ne želi da tuži crveno-bele zbog neisplaćenih dugovanja.
Milijaš je priznao da je Zvezda opcija, ali da još uvek nije vreme za povratak. Nei Mongol i dalje raspolaže prava na ovog čoveka, a ako ugovor bude raskinut, vezni fudbaler će sreću potražiti u nekom od evropskih klubova.

Nenad Milijaš

– Osvojio sam sa Zvezdom tri titule, dva kupa, ostvario se kao igrač. Pitaju me sada da li se opet vraćam, pa da bude treća sreća. Meni su i dve sreće bile dovoljne. Ugovorom sam još godinu dana vezan za kineski Nei Mongol, ako dođe do raskida, realnija je opcija da se preselim negde u Evropu. Ko zna, možda se na Marakanu opet vratim za sezonu, dve. Iako imam 33 godine, osećam se odlično. Fudbal i dalje igram sa strašću kao kada sam i počinjao. Ni ne pomišljam da stavljam tačku na karijeru, kazao je bivši reprezentativac za Večernje Novosti.


BOŽOVIĆEVA ŽELJA: HOTSPORT je najavio, a sada je povratak ljubimca Delija nikad bliži! (VIDEO)

Velika ljubav koju nekadašnji kapiten Zvezde ima prema tom klubu ogleda se i u zaostalim dugovanjima za koja Milijaš ne namerava da utuži tim iz Ljutice Bogdana.

– Nije ni mnogo ni malo. Isplatiće me, nije problem. Nikada mi nije padalao na pamet da tužim klub, niti ću to ikad uraditi. Zvezdi treba i znači zvaki dinar i ja to razumem. Uvek sam joj izlazio u susret, svestan sam da nikad neću vratiti ono što je ona meni dala, dodao je Nenad Milijaš.

ČEKA SE REAKCIJA ‘DELIJA’: Milijaš otkrio da li se vraća u Zvezdu (VIDEO)

Prvog dana 2006. godine je Milijaš iz Zemuna prešao u Crvenu zvezdu, odakle je kasnije za skoro tri miliona evra pojačao Vulverhempton. Da bi se nakon tri godine bez obeštećenja vratio u crveno-beli tabor.