1
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE’: ‘Kralj slobodnjaka’ iz Rumunije je otpao, ali Zvezda dovodi novu ‘haubicu’ (VIDEO)

Objavljeno: 16.01.17 u 14:15

Pregovori sa Neo Mongolom u završnoj fazi, a posle sledi novi angažman.

U svom klubu danas je bio Nenad Milijaš (34), kapiten koji je sa Crvenom zvezdom osvojio tri titule i dva nacionalna Kupa, razgovarao je sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem. Vezista je jedan od najkorektnijih igrača, koji su u novoj istoriji nosili crveno-beli dres, pokazavši ljubav, kada je najteže.

Momak iz Zemuna je nekoliko puta prolongirao isplatu svojih potraživanja, koja nisu mala da klub dobije licencu za takmičenje u Evropi. I sačekaće na ostatak koji mu pripada još par meseci, a što se tiče karijere…

FOTO: STAR SPORT
FOTO: STAR SPORT

Da li moguć drugi povrtak na stadion ‘Rajko Mitic’? Nikad ne reci nikad, mada kako saznaje HotSport Milijaš je u pregovorima sa Neo Mongolom, drugoligasem iz Kine, oko sporazumnog raskida ugovora, koji treba da se odradi do kraja nedelje.

Koji je sledeci korak, treba sačekati, mada Milijaš ima pozive da ponovo ode u Tursku, pošto je šest meseci uspesno nosio dres Manise. Jednom istinski Zvezdaš, uvek nosi u srcu boje i takav je Nenad Milijaš.

0
0

1 Komentara

  1. ovo je najbolje resenje, to je zvezdash a ne kao bosko jankovic, bolje mu je da neigra pola godine ili godinu dana nego da se vraca u Srbiju. Racunica je mnogo prosta, i zvezda i pratizan netreba da mole nikog pa ako nece neka ide dalje, kao volkov i na kraju gde je zavrsio u radnickom iz nisa. Treba da budesh covek da ti se vrati kroz zivot. Pogledajte Darka Lazovica, sta je sve on istrpeo zbog zvezde i na kraju i produzio ugovor pred odlazak kako bi zvezda profitirala, stasao kao igrac i sada je standardan u Djenovi. Kada nasi klubovi dovode igrace u bilo kom sportu PRVO I NAJVAZNIJE je da gledaju ljudske osobine igraca pa sve ostalo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter