0
Fudbal

PRESMEŠNO I MNOGO SIMPATIČNO: Nema veze što je zvezda Premijer lige, ‘novi kolačić’ je morao da prođe ‘inicijaciju’ (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.17 u 10:30

Vilfrid Zaha spada među igrače pred kojima je budućnost fudbala, a 24-godišnji krilni fudbaler Kristal Palasa je sjajnim partijama u poslednje vreme zaslužio i poziv u nacionalni tim.

Zaha je rođen u Obali Slonovače, ali je kao četvorogodišnji dečak sa porodicom došao u Englesku, gde je sa 12 godina počeo da trenira fudbal u mladom timu Kristal Palasa.

Dobre partije u dresu prvog tima donele su prelazak u Mančester Junajted, ali kako ga trener David Mojes nije previše želeo u ekipi, usledio je povratak u tim Palasa, gde je postao jedno od najboljih krila čitave lige, i verovatno najbolji fudbaler ekipe. Zaha je odigrao jednu prijateljsku utakmicu za Englesku, 2013. godine, ali je nakon toga odlučio da zatraži promenu nacionalnog tima, i u ponedeljak će debitovati za Obalu Slonovače na meču protiv Toga u prvom kolu Kupa afričkih nacija.

A kako običaj nalaže, Zaha je morao da prođe određeni čin inicijacije, što u slučaju njegove reprezentacije znači – ples na podijumu pred saigračima.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter