14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVO JE NEZABELEŽENO U SRPSKOM FUDBALU: Englezi kažu – Saša Ilić je najbolji na svetu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.17 u 13:24

Portal „Talksport“, jedan od najpopularnijih sportskih sajtova na svetu, objavio je svoju listu najboljih fudbalera širom sveta za svaku od 16 do 40 godina. Na njoj se našao i fudbaler Partizana, Saša Ilić.

Kapiten Partizana je na listu došao kao „najbolji 39-godišnji fudbaler na svetu“.

Ilić je opisan kao „zvezda koja još uvek predvodi svoj tim, i koja ima ugovor do kraja 2018. godine“.

Saša Ilić

Ilić se tako našao u društvu velikana poput Andree Pirla, Đanluiđija Bufona, Gareta Bejla, Nejmara, Pola Pogbe, Kristijana Ronalda, Lea Mesija, ali i mladih nada poput Dele Alija, Rahima Sterlinga i Đanluiđija Donarume.

Podsetite se najboljih poteza iz karijere Saše Ilića:

(Youtube/Partizan Belgrade)

Čitavu listu možete videti na ovom linku.

GROBARI ĆE BITI U TRANSU: Partizan dovodi ogromno pojačanje – bivšeg igrača CSKA! (FOTO)

0
0

14 Komentara

  1. Naravno da je nezabeleženo jer se prvi put tako nešto i radi i upoređuje.Očigledno da u tom godištu ne igra previše kvalitetnih igrača,čim su njega stavili.On je samo prosečan igrač,koji nigde vani nije mogao da igra i bude standaran.Jedino je mogao i može u svom klubu,koji je kupovao titule,pa ih može pripisati i sebi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sasa Ilic je igrao i za Seltu ,Salzburg, i pre svega za turskog velikan koji je i tada imao strasnu ekipu skupu i kvalitetnu igrao ligu sampiona,i bio starter i medju najboljim igracima ekipe pogledaj kako je igrao postoje snimci na youtube pa pogledaj snimke koje su turci postavili.Pre svega on je sezonu ranije igrao za svoj partizan najveci klub u kraijeri i dosao do osmine finala kupa uefa sto je za vas misaona imenica vise od decenije da se tamo kvlifikujete a ne da dodjete do osmine finala.

    0
    0
    Odgovori
  3. ma koga u Srbiji briga sta kazu englezi … ILI … bilo ko sto u fubalu svetskom nesto znaci … u Srbiji je bitmo sta kazu ljudi u i okozvezde …

    0
    0
    Odgovori
    • Da je necemu valjao, igrao bi negde i van Srbije! Gde god je isao sedeo je na klupi! U izuzetno jakoj ligi poput AUSTRIJSKE!!! Hahaha

      0
      0
      Odgovori
  4. Dje igro?Alkos,Čaša Ilić! Ikona superligaskih terena u Ivanjici,Surdulici,Lucanima…Nije mogo ni u Salcburgu da igra Austrijsku ligu boktejebo!

    0
    0
    Odgovori
  5. ILIC KAPITEN !!! TU JE OGROMNA RAZLIKA IZMEDJU NAS I NJIH, MI IMAMO ILIC SASU, A ONI MIJAILOVIC DZONIJA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter