Menadžer Čelsija Antonio Konte demantovao je sve navode da je došlo do njegovog sukoba sa Dijegom Koštom na jednom od treninga.

Povezane vesti

Prethodnih dana mediji u Engleskoj pisali su da je na treningu ‘plavaca’ došlo do sukoba između menadžera Antonija Kontea i najboljeg igrača ove sezone Dijega Košte, jer je Brazilac sa španskim pasošem zahtevao da napusti klub i prihvati bogatu ponudu iz Kine.

Te spekulacije su dodatno podstaknute danas u meču između Lestera i Čelsija jer je Košta izostao sa terena, a Čelsi lako slavio trijumf od 3:0.

PREMIJER LIGA: Alonso odigrao utakmicu života, Pedro dokrajčio šampiona (VIDEO)

Čak su se pojavile informacije da su igrači Čelsija kolektivno tražili od Košte da se izvini menadžeru Konteu i da nastavi da igra kao do sada, te da odbije unosnu ponudu sa istoka.

Međutim, sve to je posle utakmice demantovao Konte koji je medijima objasnio da nema nikakvog sukoba.

– Rekao sam pre utakmice, kažem vam i sada. Ja ne lažem. Košta je u utorak prekinuo trening jer je osetio bol u leđima i to je razlog jer danas nije igrao. Nije bilo nikakvog sukoba i ja ne znam ništa o toj ponudi iz Kine. Sve probleme rešavamo u svlačionici, a ne pred novinarima i u javnosti. A njih nema – izjavio je Antonio Konte posle trijumfa nad šampionom Premijer lige.