0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PONOVO AZIJA: Bivši golgeter Zvezde u egzotičnim krajevima, razlog bolji finansijski uslovi (FOTO)

Objavljeno: 14.01.17 u 18:05

Sjajna sezona i 23 pogotka za Žalgiris su doneli Andriji Kaluđeroviću selidbu u Aziju.
Rešetao je mreže u Litvaniji, postigao 23 gola u sezoni za Žalgiris i ponovo se preselio u Aziju. Bivši golgeter Crvene zvezde je od pre par dana igrač ekipe Port.

– Žao mi je što sam napustio Žalgiris, koji je veoma organizovan klub. Bili smo prvi, ali sam iskoristio klauzulu da mogu posle godinu dana da idem dalje. Saigrači Mbođ i Ljujić su ostali. Stigao sam na Tajland zbog finansijski boljeg ugovora, kaže za HotSport Kaluđerović.

FOTO: PORTFOOTBALLCLUB.COM
FOTO: PORTFOOTBALLCLUB.COM

Napadač je zahvaljujući ovom sportu obišao skoro čitavu planetu, pored Evrope, nastupao je u Kini i Australiji.

– Port je treći klub po snazi na Tajlandu, ali je stadion u Bankoku stalno pun. Žena je predsednica, a okosnica ekipe su tri igrača iz Španije, Japanac i Srbin. Trener golmana je naš – Dević.

Sezona startuje 11. februara na letnjim temperaturama.

– Velika je vlaga, ali ću se adaptirati. Ovde imam veliki izazov i ukoliko u sezoni postignem 12 golova, garantovan mi je produžetak ugovora na još godinu dana. Pokušaću da ispunim ciljeve i slede mečevi za uigravanje, poručio je na kraju Andrija Kaluđerović.

Kaluđerović je odigrao sezonu u Zvezdi, tada je na 43 utakmice postigao 19 pogodaka i brzo nakon toga otišao u Kinu gde ga je otkupio Peking Guan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter