0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PAO DOGOVOR: Crno-beli dobili najskuplje pojačanje u istoriji kluba! (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.17 u 17:42

Napadač varšavske Legije, Aleksandar Prijović, karijeru će nastaviti u redovima PAOK-a.

Tragali su solunski crno-beli za rešenjem u navalnoj liniji, gde su kao rešenja figurirala i dva miljenika Grobara, Petar Škuletić i Leonardo. Ipak na kraju izbor je pao na Srbina sa švajcarskim pasošem, koji se odličnim igrama u poljskom šampionu preporučio Vladimiru Iviću.

Trasfer Prijovića u redove PAOK-a iznosiće 2,2 miliona evra, što predstavlja rekordnu sumu koju je solunski klub izdvojio za nekog igrača u istoriji kluba. Tako su Grci, u trci za stamenim centarforom, izašli kao pobednici u konkurenciji kijevskog Dinama i neimenovanog kineskog kluba.

Izvor:( Youtube/Maca)

Igrač će sutra u Solunu obaviti lekarske preglede, nakon kojih bi trebao da potpiše ugovor na dve ipo godine, vredan 850 000 evra po sezoni. 

Prijović je ove sezone u dresu Legije odigrao 25 utakmica, na kojima je postigao osam pogodaka, od toga dva u Ligi šampiona i četiri puta asistirao. Osim Legije, nastupao je još i za Parmu, Sion, Đurgarden, Tromzo, Derbi kaunti, Lozano, Nortenmpton.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter