3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STIGAO ’BRZINAC’: Crvena zvezda od danas još jača (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 13.01.17 u 13:24

Zvezda je promovisala novo pojačanje – Abrahama Frimponga.
Kako je HotSport ekskluzivno najavio, Frimpong je prešao iz Napretka u redove šampiona Srbije. Višegodišnji štoper kluba iz Kruševca će karijeru nastaviti u Ljutice Bogdana, tako da je jedna od većih želja Miodraga Božovića za ovaj prelazni rok ispunjena.

– Srećan sam što sam prešao u Zvezdu, već sam bio u Beogradu, u rivalu – Partizanu. Tamo sam bio na probi, ali nije došlo do dogovora, nakon čega sam otišao u Vojvodinu, a kasnije u Napredak. Drago mi je da sam se vratio u Beograd, još više što sam u Zvezdi, kazao je Frimpong.

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

Momak rođen u Akri ima veliko iskustvo igranja u srpskom fudbalu, za ekipu Napretka je zabeležio 122 nastupa i postigao šest pogodaka.

– Dopada mi se život i fudbal u Srbiji, ovde sam već dosta dugo i privikao sam se. U procesu sam dobijanja državljanstva, nakon pet godina u srpskom fudbalu, tako da mi to može samo pomoći u igranju u ovoj zemlji.

Neizbežna tema na promociji je bio i Mamadu Mbođ, koji, sem što dolazi sa istog parčeta zemljine lopte, igra i na istoj poziciji kao Frimpong.

– Pratio sam Crvenu zvezdu, kao i Mbođa. On je dobar fudbaler, beležio je odlične partije u Zvezdi na poziciji na kojoj ću ja igrati. Mogu da garantujem da ću ja crveno-belima pružiti još više od njega, i da ću biti još bolji, zaključio je Frimpong.

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

Ovaj 23-godišnji fudbaler bi trebalo uskoro da krene put Kopra gde će se priključiti saigračima i biti pod dirigentskom palicom čoveka koji ga je želeo u svom timu.

Crvena zvezda je pre Frimponga dovela Nemanju Milića, Srđana Vujakliju, Milana Senića i Milana Pavkova.

– Abraham je igrač kojeg bi svaki tim Superlige želeo, brz je i dobro potkovan taktički, veliki radnik a i prijatelj van terena. Žao mi je što nas je napustio, ali mi je ujedno i drago jer verujem da će njegova karijera nastaviti uzlaznom putanjom, rekao je dojučerašnji saigrač Frimponga za HotSport, Josip Projić.

(Izvor: YouTube/Srpski Fudbal)

Direktno sa lica mesta – Darko Noveski.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter