0
Domaći fudbal

FOTO: Radnik Surdulica

FOTO: Radnik radi na ‘debelom minusu’, ali su rezultati odlični

Objavljeno: 13.01.17 u 21:55

Posle par dana rada ekipe na „čvrstom“ minusu, trener Bratislav Živković ističe da je zadovoljan organizacijom priprema, radom kluba i odrađenim lekarskim pregledima igrača.

– Zadovoljan sam rezultatima sa obavljenih lekarskih pregleda i testiranja, a pogotovu sa samim rezultatima sa testiranja . Meni i stručnom štabu ovakvi rezultati će biti smernica za podizanje forme kod igrača i nadam se da će do početka prvenstvasvi igrači biti u top formi – rekao je Živković.

Živković dalje navodi da se danas došlo i do konačnog rasporeda pripremnih utakmica, tako da će Radnik odigrati šest utakmica, od toga dve utakmice u Surdulici i to 25.januara, protiv ekipe Radničkog iz Pirota i 28.januara protiv Dinama iz Vranja. Ostale četiri kontrolne utakmice biće odigrane u drugoj fazi priprema, koje će se obaviti u Sportskom centru FS Srbije u Staroj Pazovi, u periodu od 29.januara do 10.februara, i to 1.februara protiv ekipe OFK Beograd, 4.februara protiv supeligaša iz Bačke Palanke, a tri dana kasnije, 7.februara, protiv ČSK iz Čelareva. Geralna proba je zakazana poslednjeg dana priprema, 10.februara gde ćemo odmeriti snage sa Vojvodinom na stadiionu “Karađorđe” u Novom Sadu.

Prvi deo priprema Radnik izvodi na otvorenom, na veštačkom terenu, uprkos velikoj hladnoći. Deo primpema se izvodi u balon hali, dok se jedan deo satnice odrađuje u fiskulturnoj sali jedne osnovne škole.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter