8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLEDI NOVI DOLAZAK: Novi štoper Zvezde već večeras stiže u Beograd!

Objavljeno: 11.01.17 u 12:26

Ukoliko se uspešno prebrode lekarski pregledi, odmah će biti potpisan ugovor.

Polako se završava misija za peto zimsko pojačanje Crvene zvezde, a ovog puta je u pitanju štoper iz Gane, koji večeras treba da stigne u Beograd.

Kako HotSport saznaje Abraham Frimpong (23) se iz Napretka seli na stadion ‘Rajko Mitić’ posto su dva kluba postigla sporazum oko transfera.

NAĐENO REŠENJE: Ništa od Cvetkovića, ali Zvezda ima novog beka!

Defanzivac je od 2012. godine u Kruševcu, a poziv da dođe u ekipu sampiona Srbije, zatekao ga je na odmoru u domovini. Ekspresno je spakovao kofere i pre potpisivanja ugovora do juna 2020. godine, slede lekarski pregledi.

Klupski operativci spremaju papirologiju za ambasadu Slovenije, posto je Frimpongu potrebna viza da bi otišao na pripreme u Kopar.

‘IZVISIO’: Kako je seksi profesorka zbog Partizana odbila da izađe na večeru sa momkom i oduševila Zvezdaše (VIDEO)

0
0

8 Komentara

  1. ..za ovog ce dobiti .!. od EU, on je svoju ‘kvotu’ vec ispunio, ALI, koliko ih je DOSLO na cmarakanu, ni sve ‘narodne kuhinje’ ih nece uspeti prehraniti.. .!. XXAAXXAA .!.
    ..kao i uvek kod njih, PRVO kolonizacija, pa ubrzani EGZODUSSSS s’pecurkaneeee

    0
    0
    Odgovori
    • Lepo se ti zamlaćenko sa raznim nadimcima (Penzioner, Dark energy, Sluge režima…) uvučen u 4 zida , sam sebi smeješ, sanjaš bankomate, ćokije. Još nisi dobio uput za specijalizovanu ustanovu koja rešava takve probleme? Sačekaj lepo od opšte prakse uput i neka te odvedu i ustanove tvoju dijagnozu.

      0
      0
      Odgovori
  2. ..za ovog ce dobiti .!. od EU, on je svoju ‘kvotu’ vec ispunio, ALI, koliko ih je DOSLO na cmarakanu, ni sve ‘narodne kuhinje’ ih nece uspeti prehraniti.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • O da li si to tiiiiiii ??? Samo jedna osoba može ovako glupe „komentare“ , da piše !!!! A dobićete PEČURKU , budžu , patku , samo budite strpljivi !!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter