18
Domaći fudbal

NEŠTO OVDE NE ŠTIMA: UEFA kaže – Partizan ne igra Evropu! (FOTO)

Objavljeno: 11.01.17 u 18:23

Nakon što je danas Srbiju iz korena protresla vest da je Partizan suspendovan na tri godine iz Evrokupova, usledilo je saopštenje crno-belih u kom su zahvalili premijeru Vučiću i navijače utešili rekavši da će sve biti sređeno, i da će crno-beli igrati Evropu.

No, u 16:28 usledio je novi hladni tuš iz Niona. Naime, UEFA je na svom zvaničnom sajtu napisala sledeće:

„CFCB asdjudicatory decision regarding FK Partizan

The UEFA Club Financial Control Body (CFCB) adjudicatory chamber has announced its decision in the case of FK Partizan (SRB).

This decision confirms the following:

FK Partizan will be excluded from participating in the next (1) UEFA club competition for which it would otherwise qualify during the next three (3) seasons (i.e. the 2017/18, 2018/19 and 2019/20 seasons).
This decision was taken after FK Partizan failed to comply with the Articles 65(1), 66(1) and 66bis(1) of the UEFA Club Licensing and Financial Fair-Play Regulations.“

FOTO: UEFA printskrin
FOTO: UEFA printskrin

U prevodu, UEFA je, pozivajući se na svoje telo zaduženo za finansijsku kontrolu, donela odluku da Partizan ne može da igra u Evropi, uz dodatno pojašnjenje da kazna važi za jednu od naredne tri godine, u kojoj bi Partizan stigao do kvalifikacija za Ligu šampiona ili Ligu Evrope. 

Kako su crno-beli najavili u gore spomenutom saopštenju da će do sutra regulisati sve, postavlja se pitanje šta je istina, pošto je malo verovatno da bi UEFA objavila vest na zvaničnom sajtu, ukoliko još uvek postoji šansa da se crno-beli izvuku.

Navijače Partizana, bez sumnje, očekuje veoma stresan dan.

EKSKLUZIVNO: Nije samo suspenzija problem, Partizanu sledi i paprena kazna ako ne izmiri obaveze (FOTO)

0
0

18 Komentara

  1. Petokraka gasi najvećeg izvoznika fudbalera Evrope i sveta. Kako su od 200 mil prihoda napravili dužnika za god dana. Armija parazita i botova.

    fifa, uefa, fiba, fina sve su to petokrake organizacije.

    A putin ima gde da sipa. Taman gorivo otišlo 15din za 10 dana i najskuplje je na svetu.

    0
    0
    Odgovori
    • Да морају да плате без обзира на суспензију.Дакле и то што је суспендован Партизан не амнестира од плаћања дугова.Постоји могућност жалбе спортском суду у Лозани али то је мач са две оштрице.Могу ти чак и повећати казну.

      0
      0
      Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. SADA JE KONACNO I TROJANSKA UPRAVA ‘PRIZNALA’ ONO STO SVI ZNAMO, IRONICNO SE „ZAHVALIVSI“ AV NA „POMOCI“, ALI ZBOG IZBACIVANJA SVETINJE IZ EVROPSKIH TAKMICENJA !!!………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
    ZAGOR Te Nej & Ciko-OTPOR CRVENIM „MUNDIRIMA“ .!. XXAAXXAA .!. „DUH SA SEKKKIROMMMMMMMMMMMMMMMMMM

    0
    0
    Odgovori
    • Ironichno si prizivao UEFA da dodje u kontrolu pa su doshli iiiiiiiiiii?
      Iiiiiiiiiiiii, nishta, malo su vas kaznili i tako! Ko se macha lati, od macha i strada! Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada! Ne bi bilo loshe da obnovish srpske poslovice, jako su pouchne! Ako mozesh, uopshte i da ih skapirash!

      0
      0
      Odgovori
      • ..JA sam drugacije ‘shvatio’ ono KO DRUGOME JAMU KOPA…-LUD JE AKO NE NAPLATI ILI FIZICKI JE RADNIK (k’o u vasem ‘slucaju’, sto vas coki i tvorzic „RADE“ i ‘voze’ za DZ. tj. dobili ste .!. ..) .!. XXAAXXAA .!.

        0
        0
        Odgovori
        • Da li je moguće da ovaj zamlata Gdk menja toliko nadimaka (Penzioner, Dark energy… i svi nadimci sa dugim rečenicama je Gdk..), da se sam sebi smeje i da piše nebuloze ???

          0
          0
  3. Gde je PENZIONER?! U pravu si bio „brate“ moj. Tek sada vidim da je partizan postao Mit. Partičan zahvaljuje Vučiću jer je dao 360.000e,da ne budu izbačeni, a oni zeznuli premijera i uzeli pare a te pare ništa ne pomažu klubu, samo džepovima. E Srbijo, ‘lepo nam je rek’o Sveti Sava..’

    0
    0
    Odgovori
  4. Neeee! Molimo te ‘Vučiću pomagaj glasaće svi grobari za tebe i ovako te volimo,nekad se šalim ali zbog fazona. Mole te partizanovci spašavaj legendo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter