14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IMAMO LI EPILOG: Jak sponzor spašava Partizan od UEFE (FOTO)

Objavljeno: 11.01.17 u 21:42

Iako je to trebalo da se desi dosta ranije, Telekom je danas produžio sponzorski ugovor sa Partizanom.
Pomenuta kompanije bi trebalo da koliko sutra potpiše novi dvogodišnji ugovor sa klubom iz Humske, te će već od prvih uplata Telekoma Partizan biti u prilici da isplati 360.000 evra za dugove koji ga koče ka učešću u evropskim takmičenjima.

NEŠTO OVDE NE ŠTIMA: UEFA kaže – Partizan ne igra Evropu! (FOTO)

Crno-beli su sa Telekomom imali ugovor do poslednjeg dana 2016. godine, već prvog januara je trebalo da čelni ljudi kluba i kompanije sklope dogovor o novoj saradnji što se desilo tek danas, kada je Partizanu gorelo pod nogama.

FOTO: partizan.rs
FOTO: partizan.rs

Prošlim ugovorom se kompanija koja se bavi komikacijskim uslugama obavezala da će klubu iz Humske uplatiti 1,2 miliona evra za usluge promovisanja.

EKSKLUZIVNO: Nije samo suspenzija problem, Partizanu sledi i paprena kazna ako ne izmiri obaveze (FOTO)

Telekom Srbija će tako sasvim izvesno pomoći ovom klubu u plaćanju prvog dela duga, za koji je Unija evropskih fudbalskih asocijacija objavila da je ukupno 2,4 milion evra. Podsećamo, UEFA je danas najavila da će na tri godine suspendovati srpski klub ukoliko do 31. januara crno-beli ne izmire bar deo duga.

0
0

14 Komentara

  1. Nema veze uplata, nisu problem dugovanja trenutna, vec ona neizmirena u roku koja je dala uefa, odluka koja je doneta je konacna, a zalba ce biti odbijena jer ce je sud u Lozani oceniti kao neosnovanu. p.s. Partizan ce probati da igra na kartu slucaja Astana iz 2014.godine kada je dat rok do 31.1.2015. da se uplate dugovanja, ali za razliku od Partizana, Astana nije bila opominjana od strane uefe dok Partizan jeste i to 3 puta. Tako da ni od toga nema nista. Pomirimo se sa tim da nam je Partizan izbacen. 🙁

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizan je drzavni bankomat….po naredjenju necijem telekom uplacuje 1.2 miliona evra partizanu….ne mesajte Gasprom koji je Ruska firma i Telekom koji je Srpski….Ne valja vam Vucic jel da….Treba sve brojeve i telekoma prebaciti drugom operateru, tako rece onaj vas debeli kosarkaski trener bez rominga

    0
    0
    Odgovori
    • Ok. ..onda neka AV, kao boris i ivica, pronadje jakog sponzora tipa gasproma za FK P, a da nije iz Srbije..ova dvojica su to USPELI da SREDE ILI NAMESTE zVEZDI !!!

      0
      0
      Odgovori
      • to je nemoguce srediti jer svi znaju ko ste i sta ste, bili mali , ostali mali. Niko nezeli da ulaze u propali klub koga se stide i njegovi navijaci.

        0
        0
        Odgovori
    • Ma da! Vucic daje pare Partizanu ne daje zvezdi. Njemu je u srcu Partizan kakva zvezda, cak je bio i vodja navijaca sa juga, nikako sa severa. Ma ne!
      Gospodine Mg gluplji komentar odavno nisam procitao. A sto se tice Evrope, pa kada nas je izbacilo Zaglebje neka izbaci i UEFA. Jak stvar. I onako nista ne bi uradili, kao ni svi nasi klubovi.

      0
      0
      Odgovori
  3. Znate sta mene buni, pise da je partizan suspendovan 2013 a to se nije desilo. Bio je suspendovan 2007 zbog navijaca. Zvezda je suspendovana 2014/2015. Tako da neznam o kome pricaju da je bio auspendovan 2013 godine ili je to karadzic sredio i dao glas platiniju.Dosta je nejasnoca. Partizanu dostavili pismo da plate do 31 januara a na svom sajtu objavili suspenziju od tri godine uslovno i prva godina koju se kvalifikuju je suspendovana. Sada izlazi tekst da je telekom dao partizanu 1.2miliona eura kako bi partizan platio dugovanja. Partizan navodi dug od 360 000 eura a uefa dug od 2.4miliona eura. Napravljena je opsta papazjanija.

    0
    0
    Odgovori
  4. Bolje da se ugasimo pocnemo od pete lige nego od Vucica uzimati pare!!!
    Ja sam mislio da od Djure nema gori kad ono bas sam se zeznuo!!!

    0
    0
    Odgovori
    • isto ko i vama tadičevi i mirka marjanovica i ostalih stoko jedna umesto da se udruzite i privatizacijom rešimo stvari vi se tu prepucavate ko balavci a oni su na konju vi se ubijajte.to i jeste cilj

      0
      0
      Odgovori
  5. ..“JAK..“…STA je 1,2 mil. evra AV, u odnosu na ivicino i borisovo angazovanje u pronalasku JAKKKOG SPONZORA-GASPROMa, ZA SKORO UGASENI I DEVASTIRAN CRVENI FK SA MRAKane U TOM TRENUTKU..??!!! NJIMA CRVENI IZRENTIRANI „GANI TREBA, DANAS, SUTRA I U NAREDNIH 100 GODINA DA SE ZAHVALJUJU i ‘LIZU’ ZADNJICE, A NE OVI „NASI“ TROJANCI ZA ‘SICU’ SVAKOM DA SE ZAHVALJUJU, A POSEBNO NE ONIMA, CIJOM SMO ZASLUGOM TU GDE JESMO-TRENUTNOOOOO .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter