5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

I U ZVEZDI PARE PROBLEM: Stranac želi dve plate pre raskida ugovora (FOTO)

Objavljeno: 11.01.17 u 21:10

Tomas Fibel bi sutra treblo da utanači raskid ugovora, a onda nađe klub u Rusiji.
Često ne ide sve glatko kada klub želi da se rastane sporazumno sa igračem, takav slucaj je na tapetu između Francuza i Crvene zvezde.

Fibel je danas imao sastanak sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, ali će sutra ponovo za sto, kako bi se saglasili oko konačnog razlaza nakon samo sest meseci.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako saznaje HotSport, ne postoji koč0nica, već Tomas Fibel traži da mu na račun legnu dve zaostale plate i da tek onda uzme olovku u ruke.

Njegova godišnja plata je 240.000 evra, a dobiće pola od sume koju je zaradio i čiste papire.

Spominje se da će posle rastanka sa Zvezdom Fibel ponovo ići u Rusiju, tamo je štoper nastupao za Amkar i Mordoviju.

0
0

5 Komentara

  1. Zvezdaš sam i to veliki, ali zgrožen sam komentarom ovoga ne znam ni kako da ga nazovem, sa nickom Kriger.Ismevati momka koji je bio sasvim O.K. u našim odnosima 2 kluba, (privatno ne znam) a koji je mučki ubijen vrlo mlad je odvratno, nemam reči,spuštaš se na nivo onih što likuju za Jagodu,još sve pratiš sa smehom, pa ne mogu zbog tebe sramoto jedna da komentarišem ni ove što kažu Egzodus, kojima su otišla samo 3 trenera za 1 sezonu.Haris Brkić RIP, sportski rival i dobar košarkaš.

    0
    0
    Odgovori
  2. TU I JESTE GLAVNI PROBLEM U SRPSKOM FUDBALU, KAO I NAJVECE LEGLO ILI STECISTE KRIMINALA, UEFA JE POGRESNO NAVODJENA OD ‘MALIH’ „LJUDI“ NA NAS tj. FK P, ALI, ISPRAVICEMO MI VEC TU POGRESNO DOSTAVLJENU i ‘LOCIRANU METU’, DOSTAVICEMO IM PRAVU ADRESU, A TO SIGURNO NIJE HUMSKA 1 .. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter