0
Evropske lige

FOTO: Twitter, Squawka Football ‏

GOTOVO JE: Bivši napadač Partizana ‘sleće‘ na ‘Ramon Sančez Pishuan‘ (FOTO)

Objavljeno: 10.01.17 u 12:54

Stevan Jovetić je od danas pozajmljeni fudbaler Intera u redovima Sevilje.
Privatnim letom u društvu menadžera Nikole Damjanca je crnogorski reprezentativac došao u Španiju na potpis ugovora sa prvoligašem iz Andaluzije.

Tim Horhea Sampaolija će u 2017. godini biti jači za nekadašnjeg špica Partizana i Mančester Sitija koji će do kraja sezone biti na pozajmici.

 

#Jovetić #Damjanac #Sevilla #HotSport #Fudbal #CrnaGora

Фотографија корисника HOTSPORT.RS (@_hotsport) дана

Ugovor je takav da ukoliko se na kraju ove sezone ispune očekivanja obe strane, može doći do otkupa u iznosu od 14 miliona evra. Sevilja će Jovetiću morati i da isplati polovinu godišnje plate u iznosu od 1,75 miliona evra jer je preuzela tu obavezu od Intera.

Napadač je 2003. iz podgoričke Mladosti prešao u školu Partizana gde je za seniorski tim debitovao 2006. godine. Nakon toga ga je otkupila Fiorentina, da bi Mančester Siti za usluge ovog momka dao 26 miliona evra „violi“.

Stevan Jovetić je ove zime bio leta mnogih evropskih velikana, pričalo se da je Arsen Venger poželeo da ga vidi u taboru „tobdžija“, ali je Crnogorac ipak odabrao Primeru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter