3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POČELO: Miodrag Božović otkrio koje bi sve igrače voleo do 1. februara u timu… (FOTO)

Objavljeno: 09.01.17 u 12:01

Crvena zvezda je krenula sa pripremama za prolećni deo sezone, a Miodrag Božović je otkrio neka od imena koja bi voleo da vidi u crveno-belom dresu.

– Moja želja je Fripong iz Napretka i Planić iz Vojvodine, a potrebni su nam još jedan bek, štoper i vezni igrač. Vidim da su neki igrači (Budesku) već u avionu, ali bih ja sačekao da dođu. Vujaklija i Milić će sigurno doneti određeni kvalitet, dok je mladi Senić budućnost kluba – krenuo je Grof od pojačanja i nastavio:

– Interesantan igrač je Meleg, kao i nekoliko mladih igrača iz naše lige. Ipak, videćemo šta možemo da dovedemo.

ZVEZDA ‘UPALILA’ MOTORE: Tri pojačanja pojavila sabajle, najvažnijeg igrača nema (SPISAK IGRAČA)

Zvezdan Terzić je istakao da se cilj za ovo proleće zna, a to je borba sa Partizanom i Vojvodinom za titulu.

– Primarni cilj su trofeiji u prvenstvu i Kupu, na to ne treba podsećati igrače. Nema veze što je zima pred nama je jak rad i mi smo navikli na to. Ambicije su jasne da nastavimo tamo gde smo stali, imamo šest bodova prednosti i želimo titulu. U dogovoru sa Grofom ćemo smanjiti igrački kadar, na one na koje se ne računa, oni mogu da idu, imaju mesec dana da nađu novu sredinu. Momci su svesni zadatka, što se pojačanja tiče, radimo na tome – rekao je Zvezdan Terzić.

0
0

3 Komentara

  1. secam se friponga sa priprema partizana u sloveniji, bio je standardno dobar u svakoj utakmici koju je igrao na pripremama, centralni bek, extra brz, a onaj africki borbeni mentalitet …………. imao je problem tada sto je u sastavu partizana igrao nedodirljivi krstajic, i bio je neki mladi bek pored njega koji se gurao, nisam siguran da li je tad bio savic, uglavnom nije imao mesta i otisao je u vojvodinu …………… mislio sam da ce vise uraditi do sada, ali videcemo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter