0
Evropske lige

REALOVA NOVOGODIŠNJA PETARDA: Granada stradala na Bernabeu u slavljeničkoj atmosferi

Objavljeno: 07.01.17 u 15:20

Fudbaleri madridskog Reala silovito su startovali u 2017. godini savladavši Granadu rezulzultatom 5:0 u meču čiji je početak protekao u znaku Kristijana Ronalda, kojem je svečano uručena zlatna lopta.

Kao što je već rečeno početak meča protekao je u svečarskoj atmosveri u kojoj se „Santiago Bernabeu“ poklonio svom najboljem igraču a čestitke povodom osvajanja zlatne lopte Ronaldu su uputile i legende reala Hendo, Luis Figo, Majkl Oven kao i trener Zinedin Zidan.

Slavljenička atmosfera prenela se i na teren gde je „kraljevski klub“ već posle pola sata otklonio svaku dilemu oko pitanja pobednika.

Kanonadu Reala započeo je Isko koji je u 12. minutu na asistenciju Karima Benzeme načeo mrežu rivala. Svega osam minuta kasnije u strelce se upisao i sam Benzema  prvo poluvreme su gooloima zaokružili i „slavljenik“ Ronaldo u 27 odnosno Isko u 31.

Drugo poluvreme praktično je bilo smo formalnost a petardu Reala zaokružio je Kazemiro u 58 minutu na asistenciju Luke Modrića.

Izvor: Youtube/ Sport HD 2017)

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
 
Pripremio: Vladimir Kolark

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter