3
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

POVRATAK U TURSKU: Bivši fudbaler Partizana ponovo menja sredinu

Objavljeno: 07.01.17 u 18:52

Posle samo šest meseci provedenih u lisabonksom Sportingu, Radosav Petrović nalazi se na izlaznim vratima kluba.

Potencijalni srpski reprezentativac je u dresu lisabonskih „lavova“ odigrao svega tri meča u svim takmičenjima i sva je prilika da će već ove zime promeniti sredinu.

Kako pišu portugalski mediji, na stadion „Žoze Alvelade“ već je stigla ponuda Rizespora i postji velika šansa da se popularni Raća vrati u Tursku gde je već nastupao za Genčerbirligi.

Ljubimac navijača Partizana je u Sporting stigao u leto 2016. godine, za sumu od dva miliona evra, iz kijevskog Dinama, gde se takođe nije naigrao a povratak u Tursku bi bila šansa da oživi karijeru koja je poslednje vreme u zastoju.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

3 Komentara

  1. Eto koliki je njegov kvalitet…oduvek sam pisao u komentarima da decko nema pojma a redovno su ga pozivali u reprezentaciju,iako je bilo minimum po 5-6 boljih igraca na toj poziciji.Dok je Tole bio predsednik saveza,kao da mu je rodjeni ujak,uvek je pozivan.Cim je otisao vani,nigde se nije naigrao jer jednostano nema kvaliteta.

    0
    0
    Odgovori
    • petrovic je odlican igrac, u nasoj zemlji nije cenjen samo zato sto je dao predivan pobedonosni pogodak protiv zvezde, a vecinski su navijaci u zemlji zvezdasi …………….. covek nema minutazu zato sto vuce povredu ledja, malo se informisite a nemojte da osporavate neciji kvalitet zbog male minutaze ……………. isto tako mozete napisati i da je grujic ocajan igrac, a covek isto tako vuce povredu i nedobija minutazu, cak ni u kupovima za liverpul, a da se nelazemo i grujic je klasa …………….. ja bi bio najsrecniji kad bi on dosao u partizan da ozivi karijeru, ali njegova plata je prevelika za nas

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter