11
Domaći fudbal

General view of Marakana stadium in Belgrade September 9, 2009. REUTERS/Charles Platiau (SERBIA SPORT SOCCER) - RTR27WTX

ZVEZDA PODIGLA PONUDU ZA RUMUNA: Budesku postaje najplaćeniji igrač u istoriji Srbije!

Objavljeno: 06.01.17 u 13:55

Kako prenose rumunski mediji Crvena zvezda će za usluge dvadesetsedmogodišnjeg Rumuna morati da zavuče ruku duboko u džep.

Konstantin Budesku još uvek nije ozvaničio dogovor sa srpskim šampionom ali kako pišu mediji u Rumuniji to bi se moglo očekivati već u narednih dan-dva.

Navodno igrač je već raskinuo ugovor sa kineskim Dalijanom i sprema se put Beograda odakle je dobio ponudu koja se ne odbija i zbog koje je otpisao Steauu.

Prema pisanju rumunskog portala „Sport“, Budesku će sa Zvezdom potpisati dvogodišnji ugovor vredan 600 000 evra po sezoni, što bi ga učinolo najplaćenijim fudbalerom u istoriji naše lige. Navodno je odbio ponudu Steaue od 20 000 evra mesečno i plus 200 000 za sam potpis.

Tako bi rumunski igrač sredine terena po zaradi prestigao fudbalera Partizana, Leonarda koji zarađuje oko 500 000 na godišnjem nivou.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

11 Komentara

  1. A sa kog racuna ce biti placen kad su svi u bkokadi.Ja bemogubda budem u minusu moram sve da platim,sve firme u tecaju koje su dzgovale mnogo manje radnici bez posla samo Zvezda opstaje i na radost nas radnika placa igrace po milion.E gde ja zivim dok be ugase Zvezdu i Partizan neka nama srece.Cestitam svim Zvezdasima koji jedva sastavlhaju kraj sa krajem jer imaju razlog za radost.Zvezda je naj bitnija .Zivela pravnavdrzava ,Zivela jedna strqnka kojoj necu pomenuti ime jer je nasa Zvezda sve jaca opet ce se u Srbiji ziveti bolje jer ce zvezda bii prvak.Na zdravlje i radost radnicke klase ZIVELI

    0
    0
    Odgovori
  2. Ha, ha, pa šta ste se primili! Grobari odmah udarili u kuknjavu „bankomat“, „ovo“, „ono“. Ovo je propali srpski fudbal. Mogu da mu ponude i 600.000 mesečno, mogu i da napišu na ugovoru, a kad bude potpisao dobiće samo određene organe koje i drugi dobijaju, ha, ha :-))

    0
    0
    Odgovori
  3. da bi se opravdala lakrdija, rasipnistvo TRULE-PREZADUZENE zvezde, odmah se po svaku cenu pripise partizan … ALO … PARTIZAN SE SAMOFINANSIRA … NIJE NA GRBACI PONIZENOG i OPLJACKANOG NARODA … A CIFRA 500 000 NIJE TACNA VEC JE 400 000 ER-a … bar ste tako pisali … SRAMOTA i BRUKA … ZLO ZA SRBIJU –

    0
    0
    Odgovori
    • A jel tebi to suze cakle u ochima??? Sedish u mraku i kukash? Pa od tebe i takvih kao shto si ti, drugo nishta i ne ochekujemo!!! Pozdrav glodare-narikacho, kukumavche, xaxxaxaxaxaxaxaxxaxxxaxa

      0
      0
      Odgovori
  4. Auuuuuu sta je bre ovo…zar gospodar nije rekao da policajci i vojska mogu da strajkuju koliko hoce jer PARA NEMA…??? Al im se sad izrugao u lice…..

    0
    0
    Odgovori
    • Ako toliko brines za vojsku, zasto im ne vratite stadion koji ste uzurpirali od kad ste se preselili iz Hrvatske u Bg?!

      0
      0
      Odgovori
      • Kad i Vi vratite tadasnjem Savezu Komunisticke Omladine Jugoslavije koja ga je izgradila.Posto ces napisati da oni vise ne postoje,njihovi pravni naslednici bi mogli da budu omladina SNS-a.Srecan Bozic,sve najbolje svima!

        0
        0
        Odgovori
  5. Auuu, pa ovo su ozbiljne pare za srpski fudbal.Da li smo došli u situaciju da možemo plaćati fudbalere sa tolikim primanjima, ili je ovo pak neka patka za nas obične navijače….?Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter