0
Fudbal

POSTALI SKAUTI: Bivši fudbaleri Zvezde dobili od kluba novi zadatak

Objavljeno: 06.01.17 u 16:52

Posle objave od strane FIFPro o mukama fudbalera u srpskoj Superligi, da čak 68% njih ne dobija redovno plate donela je zanimljivu situaciju u dalekoj Australiji.

Kako su čelnici australijskog Sidneja, za koje nastupaju bivši Zvezdini fubdaleri Miloš Ninković i Miloš Dimitrojević, čuli za muke fudbalera u Srbiji rešili su da iz toga profitiraju.

Kako je klubu neophodan igrač na poziciji štopera a već imaju dobra iskustva sa srpskim fudbalerima, uprava Sidneja je odlučila da rešenje potraže u „siromašnoj“ Srbiji.

Kako pišu tamošnji mediji klub je ulogu skauta dodelio upravo dvojici bivših fudbalera Zvezde od kojih očekuju da im preporuče neko kvalitetno a jeftino rešenje. 

Očigledno naše fudbalere u Australiji izuzetno poštuju pa im ruke poveravaju i takve odluke kakve su traženje pojačanja. Kao fudbaleri Ninković i Dimitrijević su zadovoljili, videćemo kako će proći kao skauti.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter