2
Evropske lige

HOTSPORT SAZNAJE: Bivši fudbaler Partizana novi trener tima iz Primere (VIDEO)

Objavljeno: 05.01.17 u 14:04

Petar Vasiljević će u narednom periodu vršiti poslove šefa stručnog štaba u Osasuni.
Nekadašnji centralni bek Partizana je zamenio Hoakina Kaparosa u Pamploni, na svom prvom samostalnom trenerskom poslu od kako je okačio kopačke o klin. Uprava prvoligaša je otpustila Španca, a na njegovo mesto sa pozicije sportskog direktora preselila 44-godišnjeg Petra Vasiljevića

On je u svojoj karijeri nastupao za Partizan, Albasete, Obilić, ali i u dva navrata za Osasunu, gde je upisao preko 60 mečeva za ovaj tim.

Ekipa sa El Sadara je trenutno poslednji u primeri sa svega sedam bodova, a u narednom kolu će 9. januara snage odmeriti sa Valensijom.

– Latio sam se teške misije, ali je ovo moj klub i pokušaću da odradim posao koji se od mene očekuje. Mislim da možemo da popravimo naš plasman, rekao je za HotSport posle „ustoličenja“ Vasiljević, koji je dve decenije u Španiji, odakle je došao iz Partizana 1994.godine.

U Osasuni se trenutno nalazi još jedan Srbin, Goran Čaušić.

(Izvor: YouTube/navarratv)

0
0

2 Komentara

  1. Struka u svim sportovima decenijama samo sa jedne adrese. Kad ne mogu kući rade u inostranstvu.

    Ima li cz ijednog trenera za poslednjih 50god?
    U bilo kom sportu?

    Zato su oni selektori da bi osigurali propast reprezentacije. Od Miljana do Muslina.

    0
    0
    Odgovori
  2. Hvala ti Pedja za ,meni najdrazi gol svih vremena,u finalu kupa.Tada je sam Bog uneo tu loptu sa 35 metara u malu mrezu,i doneo bozju pravdu,a Ziva izgubio namesteno finale i tako,za uvek,zatvorio vrata u tom klubu. To mu abolirani nikad nije oprostio!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter