1
Domaći fudbal

(FOTO: STARSPORT)

GDE IMA DIMA, IMA I VATRE: Partizan me je zvao, Zvezdi nisam valjao!

Objavljeno: 05.01.17 u 11:19

Partizan je godinama pokušavao da dovede Mirka Ivanića iz Vojvodine, ali je transfer uvek u poslednjem trenutku izmicao i mladi vezista je na kraju završio u BATE Borisovu.

Sada su crno-beli naciljali novog plejmejkera iz Vojvodine. Reč je o Aleksandru Paločeviću, bivšem fudbaleru OFK Beograda. On je potvrdio da je Partizan razgovarao sa njegovim menadžerom.

– Bilo je razgovora prethodnih dana na relaciji Partizana i mog menadžera. Zasad se ne zna da li ću obući crno-beli dres, pošto postoje još neke ponude iz inostranstva. U narednim danima, dobro ću razmisliti, sešću za sto i porazgovaraću sa ljudima iz Vojvodine, kao i sa menadžerom šta je najbolje za mene u ovom trenutku – rekao je Aleksadnar Paločević za Alo.rs

Bivši fudbaler OFK Beograda je otkrio da je svojevremeno bio u Zvezdi, ali da ga tadašnji trener crveno-belih nije želeo.

– Bio sam kao vrlo mlad igrač na probi u Crvenoj zvezdi, ali tadašnji trener, kojeg ne bih da imenujem, otpisao me je uz obrazloženje da sam netalentovan. To me nije pokolebalo u nastavku jer sam znao da vredim. U Vojvodini sam pružio najbolje partije i pokazao sam ono što umem, što je zapalo za oko Partizanu. Drago mi je zbog toga jer čim me neko želi, znači da imam potencijala i da mogu da zaigram za jednog od „beogradskih večitih“ rivala – istakao je Paločević.

Takođe, belgijski Genk se raspituje za usluge sjajnog veziste Vojvodine.

0
0

1 Komentara

  1. nikolic je rekao nice aktuelni povratnici..strenci..domaci igraci. povratnik bi bio. vujadinovic..stranac je vec dosao tavamba..I domaci. palocevic…to je I broj koliko su I rekli 2-3 igraca..e sad. po time. imali bi milenkovica..vujadinovic.. Everton.. Leonard. palocevic. tavamba. djurdjevic. uz golmana to he osam igraca. ako bekovi budu vulicevic..miletic..to je deset. ostaje Jo’s jedan ili zad.vezni..ili desni vezni.to bi bio dobro skockan tiim.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter