4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEM ZA PARTIZAN: Komplikuje se situacija oko najzvučnijeg pojačanja

Objavljeno: 04.01.17 u 10:40

Kinezi koče, a Nikola Vujadinović čeka dogovor sa Pekingom. Ugovor važi do leta, ako dobije čiste papire stiže u Partizan.

Partizan je izabrao Nikolu Vujadinovića za štopera, a završni korak je u rukama Kineza. Drugoligaš Peking i defanzivac imaju ugovor do leta, pa danima već traju pregovori oko ispisnice. Izgleda da na Dalekom istoku ima zatezanja zbog želje Kineza da im klub iz Humske plati obeštećenje.

Cifra nije velika, ali crno-beli moraju da čekaju, a kako saznaje HotSport, Vujadinović će se odreći dela potraživanja, samo da bi pojačao Partizan.

Pored Kine, nastupao je za Šturm, Osasunu, CSKA iz Sofije, Udineze, Aberdin, Zetu i Javor. 

0
0

4 Komentara

  1. Nista novo.Ciganska uprava se uvek uhvati za nekog za koga se unapred zna da sigurno nece doci i onda uvek imaju kvalitetan izgovor.

    0
    0
    Odgovori
    • Smeta ti „ciganska“ uprava, a ciganskih bar 5 igraca u vasem malom klubu ti ne smeta? A da, i cigani sto vam vode tribinu ti ne smetaju?!?!? Jbg, oni ne smeju da ti smetaju……

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter