7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ: Partizan ima najbolju odbranu u ligi, nijednom se nismo provukli kada smo pobeđivali

Objavljeno: 03.01.17 u 22:16

Marko Nikolić je sumirao veoma dobru polusezonu svoje ekipe.
Crno-beli su 2016. godinu završili kao drugoplasirani ali znatno boljeg raspoloženja nego što je to bilo pre godinu dana.

Razlog za zadovoljstvo ima i šef struke čiji su se igrači na jesen odlično uigrali i imaju čemu da se nadaju u nastavku Super lige.

– Bio bih prestrog kada bih rekao da nisam zadovoljan. Imati u 17 utakmica 15 pobeda i dve nerešene je nešto zbog treba odati priznanje igračima. I u te dve utakmice u kojima smo odigrali nerešeno smo, moj je utisak, bili bolji rival i pobede su nam izmakle. Istovremeno, ni u jednoj od ovih 15 koje smo dobili nismo se žargonski rečeno ‚provukli‘ nego smo bili bolji, rekao je Nikolić novinarima Sport kluba.

Trener „parnog valjka“ je govorio i o igračkom kadru, neizbežno se nametnuo tandem LeonardoĐurđević, ali je Marko Nikolić rekao da su ovo uspesi kolektivnog zalaganja.

– Naravno da navijači uvek najviše vole golgetere, a Leonardo i Đurđević su zajedno postigli 21 gol samo u ligi i još četiri ili pet u Kupu uz mnogo asistencija jedan drugome i drugim igračima. Međutim, ja ne mogu da zaboravim Marka Jeftovića, Evertona, Milenkovića, Balažica, Ostojića, Miletića, Vulićevića, Stevanovića i sve ostale igrače i uvek želim da napomenem da Partizan ima ubedljivo najbolju odbranu u ligi, a to je plod timske igre i učinka svih igrača. A svaka utakmica rodi nekog novog heroja“, zaključio je Nikolić.

0
0

7 Komentara

  1. Dovoljno je reci Napredak…tu se najbolje videko koliko vam odbrana vredi,tj.koliko je losa i daleko od najbolje.Da nije tako,zar bi trazili pojacanja a kao najvece,figurira igrac iz kineske druge lige,koji je igrao u Zeti i Javoru ili u Bugarskoj.Pametnom dovoljno.Takodje,protiv Napretka,ne da ste se provukli,nego su vas sudije castile pobedom.Eto,to je najsveziji primer,da ne kopamo dublje,cisto da se zna i da ne lupetate nebuloze jer se odlicno zna i koliko (ne)vredi vasa odbrana i kako pobedjujete.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter