12
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

DA LI JE NA POMOLU TRASFER BOMBA: Vladimir Stojković se vraća u Partizan?! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 03.01.17 u 15:20

Vladimir Stojković se vraća u Partizan, ako je suditi prema pisanju ljudi upućenih u dešavanja u engleskom Čempionšipu.

Naime, na Tviter nalogu pod imenom „Championship News“, koji je po svemu sudeći veoma dobro upućen u dešavanja oko Notingem Foresta, pre par sati objavljen je tvit koji će, sigurno je, zatalasati srpsku javnost – Vladimir Stojković se vraća u Humsku!

Doduše, sudeći po komentarima, navijači taj dan jedva čekaju:

Da li će se ovo obisitniti, videćemo, tek, Stojković nije nastupio u jučerašnjem porazu svog tima od Barnslija 1:0, nakon očajne partije protiv Njukasla 30. decembra („Svrake“ pobedile 3:1).

Stojković je branio za Partizan od avgusta 2010. do kraja 2013. godine, nakon čega je otišao u Grčku, da bi ovu sezonu započeo u dresu Notingem Foresta.

 

Pogledajte kako je Stojković branio za Notingem Forest:(Youtube/Stanko Sport Videos)

0
0

12 Komentara

  1. Ti sto pretis kako ces pobediti na Marakani to je samo tvoja zelja,jer zelje su jedno a realnost nesto sasvim drugo.Al nadaj se imas pravo.Nece vam pomoci ni mustafa ni Nikolic.Pobeda je Zvezdina.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vi zvezdaši ne komentarišite, psssst ćut da se ne čujete, videli ste se u derbiju, džaba vam i kanga kad Leo puca banga, najverovatnije gubite i na vašoj marakani, pa da postane mrakana, zna Marko Nikolić kako sa vama, jedini vam spas sudije, što nadamo se na proleće neće uspeti, neka vas kiksevi prate od prvog do zadnjeg kola, neka bude tako, mislim na rezultatske kikseve, ćaaaoooooos.

    0
    0
    Odgovori
    • Nasa Marakana ce uvek ostati Marakana a vi grobarcici samo pretite,sa vama uvek komedija uvek trcite pred rudu,a posle utakmice vas nema nigde sakrijete se u misju rupu

      0
      0
      Odgovori
  3. To je pravi potez I za njega I za Partizan, kao i te 2010 kada je došao U Partizan da brani u LŠ a pre toga nije bio standardan u klubovima gde je bio.Ako ponovo dođe biće pravi potez I za njega I za našu reprezentaciju,Rajković je još mlad I treba mu još iskustva a do tada da brani Stojke.Partizanu treba golman a da ne pričam kad dođe leto I evropske kvalifikacije a da brani Kljajić.Stojke vrati se!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter