0
Evropske lige

MILAN OSLOBAĐA BUDŽET: Brazilac prodat ruskom velikanu

Objavljeno: 30.12.16 u 19:14

Luiz Adriano postaće novi fudbaler moskovskog Spartaka a Milan će na konto obeštećenja zaraditi sedam miliona evra. Igrača od potpisa ga dele samo lekarski pregledi.

Na ovaj način je klub sa „San Sira“ značajno rasteretio budžet s obzirom na velika primanja Adrijana, koji se povrh svega nije mnogo ni naigrao ove sezone.

Kako prenose italijanski mediji Milan će ovom prodajom uštedeti i do 30 miliona evra, na konto plate igrača koji je sa „rosonerima“ imao važeći ugovor do 2020. godine. Takođe finansijski je dobro prošao i igrač koji će u redovima Moskovljana zarađivati indentičnu platu kao u Italiji, a to je iznos od 5 miliona po sezoni.

Adriano je u redove sedmostrukog evropskog prvaka stigao iz ukrajinskog Šahtjora u leto 2015 godine za sumu od 8 miliona evra a od tada je u dresu Milana odigrao svega 36 utakmica na kojima je postigao šest pogodaka.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter