4
Evropske lige

TO MOŽE SAMO ON: Ibra je sada čačnuo Kristijana Ronalda, hoće li stići odgovor?

Objavljeno: 29.12.16 u 23:39

Zlatan Ibrahimović je jedan od najboljih svetskih napadača svih vremena, ali i čovek poznat po tome da nema dlake na jeziku. Danas je čačnuo jednog od najsujetnijih, ali i najboljih fudbalera plantete Kristijana Ronalda.

Naime, Šveđanina su pitali ko je bolji, Kristijano Ronaldo ili Ronaldinjo. Odgovor je bio brz – Ronaldinjo, a evo i zbog čega.

– Mislim da je Ronaldinjo fenomen. Za mene je on primer onoga što je fudbal. Način na koji je driblao, način na koji je trčao. Ronaldinjo je prirodno rođen da bude to što jeste. Nije došao do toga što je trenirao po ceo dan. Takav tip igrača se ne stvara, on se rađa. Ronaldinjo je jedinstven.

VREMEPLOV: Uvreda kakvu Zlatan Ibrahimović neće zaboraviti, a vas će sigurno nasmejati (VIDEO)

Zlatan Ibrahimović je potom malo ‘pecnuo’ Kristijana Ronalda, sad ostaje da se vidi hoće li stići odgovor Portugalca.

– Što se tiče Kristijana Ronalda, ne bih puno komentarisao, jer nismo igrali zajedno. On je nešto sasvim drugačije od Ronaldinja. Kod njega je sve naporan trening. On nije prirodan igrač – rekao je Ibrahimović za brazilske medije.

0
0

4 Komentara

  1. ajde objasni mi samo kako ces da ubedis nekoga da je ronaldo , koji daje golove malim klubovima po 3 komada lagano kada real pobedi sa 8 prema 0 , a samo dve ili tri utakmice velike resio sam , kako je taj baletan bolji recimo od “ anrija “

    0
    0
    Odgovori
  2. ibra je u pravu…ronaldo je posle Mesija najbolji fudbaler sveta ali samo zato sto trenira kao konj po ceo dan….steta sto zivi u vreme Mesija,dzaba mu treninzi ,ipak je svetski broj 2

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter