0
Evropske lige

FOTO: Printscreen

PLAVCI PLANIRAJU OZBILJAN ŠOPING: Čelsi troši do 80 miliona na ovaj dvojac

Objavljeno: 28.12.16 u 22:19

Londonski klub namerava da se u zimskoj pijaci dodatno pojača u pohodu na titulu. Primarne mete Kesi i Ćićarito.

Trener „plavaca“ Antonio Konte odlučan je u nameri da na „Stanford Bridž“ dovede Frenka Kasija, univerzalnog veznjaka Atalante. Iako ima svega devetnaest godina Kesi je ove sezone izrastao u pravog lidera tima iz Bergama i jedan je od najzaslužnijih za visoku šestu pozicji svog tima na kraju godine. Mladi igrač iz Obale Slonovače ove sezone je na dosadašnjih 16 utakmica u Seriji A postigao šest pogodaka i privukao na sebe pažnju brojnih timova.

Čelsi je prema pisanju italijanskih medija već poslao ponudu od 25 miliona evra za mladog fudbalera ali iz Bergama poručuju da ne žele da pregovaraju ispod cifre od 40 miliona. Međutim iz londonskog tima su prilično odlučni da se ovaj tranfer realizuje pa će najverovatnije uslišiti želje italijanskog kluba i uplatiti traženu subu.

Takođe radi se i na pronalaženju napadača koji bi se dobro uklopio u tandem sa fenomenalnim Dijegom Koštom. Prema navodina nemačkog lita „Bild“ Roman Abramovič je vrlo zainteresovan za golgetera Leverkuzena Čičarita Ernandeza a špekuliše se da bi nemački klub pristao da pusti Meksikanca za sumu između 35 i 40 miliona evra. 

Šta će od svega ovoga biti saznaćemo ubrzo ali sigurno je ukoliko Čelsi stvarno reši da ovaj dvojac dovede, verovatno će to i učiniti jer novac sigurno ne predstavlja problem za njih.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter