2
Domaći fudbal

'Orlovi' u kvalifikacijama za EP 2008.

’DELIJE’ NA NOGAMA: Menadžer miljenika navijača najavio povratak?

Objavljeno: 28.12.16 u 12:32

Boško Janković u Zvezdi? Ako se menadžer ovog fudbalera pita, najbolje rešenje.
U poslednjim danima letnjeg prelaznog roka je Janković raskinuo ugovor sa Veronom, od tada nema klub i više puta se pominjala opcija povratka u crveno-beli tabor.

Celu tu priču je danas aktuelizovao menadžer fudbalera, Zoran Đurić, koji je rekao da bi najbolje i za Zvezdu i za njegovog igrača bilo da dođe do saradnje.

– I letos sam tako mislio, a takođe i sada mislim da je za Boška i Zvezdu najbolje da se ostvari saradnja. Verujem da bi pomoć bila obostrana. Uvek ima prostora za priču, jer je to klub koji voli i gde je igrao srcem. To je moj lični stav. Jankoviću sam menadžer od kada je bio klinac, sada je zreo čovek i ima dva deteta, razumem da mu odluke kreiraju i porodični detalji, pa je na njemu da prelomi gde će da nastavi karijeru, rekao je Đurić za Sportstki Žurnal.

Janković je u Zvezdi igrao od 2002. do 2006. godine posle čega je nastupao za Majorku, Palermo, Đenovu i Veronu.

0
0

2 Komentara

  1. Bosko vrati se , tvorzic te zeljno ocekuje, treba mu pokrice, tj. paravan, od MOUCEA, PARKERA i slicnih-NEMA VAJDE, ne shvataju ONI ‘velicinu’ FK-CRVENI BANKKKROT, nece da cekaju decenijama na plate, ne pristaju na LAZNA obecanja i spin itd itd.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter