0
Fudbal

Rigobert Song

RIGOBET SONG: Pas mi je spasio život

Objavljeno: 27.12.16 u 13:30

Nekadašnji kamerunski fudbaler Rigober Song otkrio je da mu je pas spasao život prilikom moždanog udara.

Song je krajem septembra praktično bio na ivici smrti, nakon što se srušio u svojoj kući u Jaundeu, ali je njegov pas lajanjem izazvao uzbunu i doprineo brzoj reakciji lekara.

– Bilo mi je loše i pao sam na bok, pa sam imao sreće da se nisam ugušio jezikom. Čekao sam posetu, vrata su bila otvorena, a pas je počeo da laje i to dugo. Da sam bio zaključan verovatno bih bio mrtav. Na vratima se pojavio domar, ali nije ušao jer se nije usudio, ali je kasnije došao prijatelj i pozvao pomoć – rekao je Song za francuski Lekip.

Song je dodao da je tokom oporavka izgubio na masi, istakavši da je imao samo 60 kilograma posle operacije.

– Neverovatno je koliko se veliki čovek smanjio. Sada imam 65 kilograma, ali napredujem i dana u dan i na putu sam oporavka – poručio je Song.

Song (40) toko karijere igrao je za Mec, Salernitanu, Liverpul, Vest Hem, Keln, Lens, Galatasaraj i Trabzon, a potom se posvetio trenerskim vodama i bio selektor selekcije Čada.

Za reprezentaciju Kameruna odigrao je rekordnih 137 utakmica i postigao pet golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter