5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MUSLINOVA REPREZENTACIJA: Zvezdaši okosnica novog tima

Objavljeno: 25.12.16 u 12:24

Slavoljub Muslin će u San Dijego voditi Mihaila Ristića, Srđana Plavšića i Filipa Manojlovića.
Igrači će nakon obaveza u reprezentaciji Srbije otići na pripreme koje će u tom trenutku biti započete na Kipru.

Crvena zvezda bi trebalo da ima tri igrača u selekciji Srbije, koja 29. januara igra prijateljski meč u San Dijegu sa ekipom sastavljenom od igraca iz MLS lige.

Posle dolaska sa odmora, sledi predavanje pasoša za viziranje, a plan je da ova selekcija pre puta u Kaliforniju, odradi nekolilo treninga u Staroj Pazovi.

Crveno-beli drugi deo priprema treba da odrade na Kipru, ova tri igrača će se u Pafosu naći tek nakon što odgovore na zadatke Slavoljuba Muslina, posle SAD.

Sa jedne na drugu stranu sveta, treba prevaliti put…

0
0

5 Komentara

  1. SVE JE NORMALNO I OCEKIVANO … MUSLIN JE DOVEDEN DA TO ODRADI … zvezdine rezerve i anonimuse u reprezentaciju da gura … NE bi li zvezda kad ih prodaje, pricala o svojim reprezentativcima … a tek o cena … posto ih je prodala (platila da ih neko uzme). SVE U CILJU DA SE OPRAVDA RAD BANKOMATA . toliko imamo primera … iz proslosti i sadsnjosti imamo MANIPULACIJE, LAZI, PREVARE NA OVU TEMU … SAMO DA SE OPRAVDA RAD BANKOMATA , KOJI RADI … BEZ PRESTANKA … svi su u sluzbi drzavnog projekta-zvezda i zato su na svim funkcijama od ministarstva sprta do svih sportskih saza … (sem vaterpola) ljudi u i oko zvezde (ima i partizanovih asova … koji se uklopise i nadjose svoj interes u postavljeni ambijent i zacrtane zadatke…). muslin je provereni i dokazani kao uspesan igrac igrac … koga vise briga za interese srpskog sporta … kad je u pitanju interes … drzavnog projekta-zvezde. da zakljucim : da je pravi selektor, kao sto nije … navedena zvezdina OKOSNICA … ove reprezentacije je uvreda za sve ostale srpske fudbalere ( koji su bolji i uspesniji vec dve i vise zezona ) i njihove klubove … ALI … to je Srbija.

    0
    0
    Odgovori
    • Hahahahahaha…
      Kme, kme, kme… Svi oni su protiv nas… Sem vaterpola… Hahahahahhahahahaha
      Penzioner, idi hrani veverice na Kalemegdanu…

      0
      0
      Odgovori
  2. Uzas, 3 protezirana iz nase premi’er ljige, POZIVAM sve Grobare da se ne odazovu muslinovom pozivu, neka mu igraju samo zVEZDASI, pa ce i repka doziveti istu sudbinu fkcz, znaci KATASTROFA STA NAM SE DESAVA OD NATURALIZOVANIH..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter