8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: U Zvezdu stiglo najveće pojačanje ove zime, već je na pregledima!

Objavljeno: 20.12.16 u 14:03

Najnovije informacije ukazuju na to da će Crvena zvezda već danas dobiti jedno od najvećih pojačanja ove zime.

Ukoliko je ne kleca koleno zbog kog je pauzirao šest meseci, sledi dogovor za ugovor.

Nigerijac Lukman Haruna je danas stigao u Beograd i ukoliko prođe medicinske testove, a zatim utanači visinu plate, kako HotSport saznaje – staviće potpis na vernost Crvenoj zvezdi do juna 2019. godine.

Lukman Haruna

Nigerijac je posle epizode u Astani morao na šestomesečnu pauzu, zbog povrede kolena. Ukoliko se izlečio u potpunosti, zadužiće crveno-beli dres.

Klub je spreman da mu izdvoji za godišnju platu oko 350.000 evra, što je dva puta manje nego što je imao u Dinamu iz Kijeva.

0
0

8 Komentara

  1. CZ u dugovima do guse…preko 30 miliona eura, a onda se objavi da ce garagan dobiti platu od 350.000 eura. Ne bi to meni toliko smetalo, ali neka onda ne iskljucuju struju narodu koji zakasni da plati po koji racun, a jos dole pola Kosova ne placa ni pekaru hleba.

    0
    0
    Odgovori
  2. cudo jedno na svim portalima gde se pise o zvezdi jedino ta tri gospodina su puni negativnih komentara na racun cz.otkud tolika mrznja da slucajno nisu navijaci partizana ali to nista ne znaci.ocigledna je samo jedna cinjenica da su navijaci toga tima izvor svih zala sto se desavaju u srpskom fudbalu,kosarci ma u svim sportovima. steta da sportsko drustvo ima takav sljam od navijaca.
    i da napomenem slucajno sam navijac radnickog iz nisa.
    pozdrav svim pravim ljubiteljima sporta u srbiji

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovo ce da bude Ronaldo za nasu ligu ali to pojacanje trebalo je da stigne u Partizan ali nema veze stavice njega Everton u dzep.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter