0
Evropske lige

FANTAZI: Glavna MaxBet nagrada Aleksandru Velčkovskom, nagrađeni Đorđe Zrnić i Nemanja Aleksić

Objavljeno: 20.12.16 u 10:01

Novo kolo Premijer lige je globalno bilo veoma loše za igrače Fantazija kada je reč o HotSport ligi.

Igrači su proteklog vikenda sastavili loše timove, te je bilo veoma malo onih sa preko 80 osvojenih bodova. Na globalnoj listi i dalje vodi tim ‘I tako’ Slobodana Prodana sa 1027 poena (41 ovog vikenda), drugi je ‘Chelsea’ Miloša Grubora sa 1004 poena (47 ovog vikenda), dok je na trećem mestu sada ‘Dogo Argentino’ Igora Salzbergera sa 978 bodova (53 ovog vikenda).

HotSport

Tim kola po izboru sajta Premijer lige je Pikford na golu, Van Anholt, Aspilikueta i Rouz u odbrani, Rodrigez, Amarti, Mane, de Run i Noble na sredini i u napadu Ibrahimović-Negredo.

Kada je reč o najboljima ovog vikenda to su timovi ‘Kakart’ Aleksandra Velčkovskog sa 87 osvojenih poena, ‘Spenza’ Đorđa Zrnića sa 83 poena i ‘LC Graudiggers’ Nemanje Aleksića sa 79 poena. Oni su dobitnici nedeljnih poklona koje daruje kladionica MaxBet.

Aleksandar Velčkovski je zaradio 15.000 MaxBet freebet bodova, Đorđe Zrnić je osvojio 4.000 MaxBet freebet bodova, a Nemanja Aleksić 1.000 MaxBet freebet bodova. Dobitnike bismo zamolili da otvore, ako već nemaju, svoje naloge na MaxBetu, a potom svoj ID broj pošalju sa svog ličnog mejla nama na hotsportsrb@gmail.com. Kasnije će dobiti povratnu informaciju šta i kako…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter