27
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA UKRALA POJAČANJE PARTIZANU: Novo ‘pogrešno skretanje‘ kod Autokomande! (VIDEO)

Objavljeno: 17.12.16 u 21:56

Haruna Lukman, igrač koji je trebalo da pojača Partizan, uskoror će postati igrač Crvene zvezde.
Nigerijac je u proteklom periodu već na svojim društvenim mrežama pisao kako je njegova sledeća stanica Partizan, ali, kako Novosti navode, Crvena zvezda se uključila u trku za ofanzivnog vezistu i u narednih par dana bi mogla da dobije novog igrača.

Haruna bi trebalo da se početkom nedelje pojavi u Beogradu na završnim pregovorima sa crveno-belima, te bi Partizan ostao „kratkih rukava“ u ovom poslu. Lukman bi trebalo da ugovor potpiše kao slobodan igrač.

Iz Humske se dosta govorilo o ovom igraču, Milorad Vučelić je govorio da bi Haruna Lukman bio veliko pojačanje za crno-bele, dok je kasnije Iliev rekao da su pregovori stopirani, verovatno zbog odluke Leonarda da ostane u Partizanu.

Nigerijac je sem Anžija, u kojem je proveo poslednji period svoje karijere, igrao i za Monako, Dinamo Kijev, Astanu i Hoverlu. Za Nigeriju je upisao osam nastupa i jednom bio strelac.

0
0

27 Komentara

  1. Vidim da cz i dalje srlja. Sa dovodjenjem lanjskih prinova upala je ponovo u rupu i tek ce da pojede sve sto je slabo prezvakala. Tako ce Muceu muceniku i Fibelu a i jos nekim koje je gramzljivo skupljala po Srbiji cim neko dobro odigra ma i jednu jedinu utakmicu…. Ovaj put kupuje tog rezervistu koji dolazi iz fudbalske zemlje Azerske!!?
    Evo, recite vi meni gde je tu racionalnost: Ima Kangu kao autenticnu 10tku i zasto ce joj nova skupa akvizicija,pitanje je sad!? Samo odustajanje Partizana od tog igraca bas zbog prevelikih finansijskih zahteva tog igraca pruza sumnje otkuda Zvezdi novac ,kad im trener sprema bezaniju zbog silnih neisplacenih plata!? Nije sporno da svako sebi kroji gace ali jeste bitno cije su to pare i kakav je to model poslovanja u minus fazi,mimo svake logike. Svaka cast Partizanu koji ocigledno ume racionalno i prema guberu da posluje. Kao navijac Ofke ,koju je Z vezda(n) unistio zarad frajle zelim vam da se opet opecete . Zasto bi vama bilo bolje kad ste ubili moj klub, vi unistivaci srpskog fudbala!

    0
    0
    Odgovori
    • Sto komentarises Zvezdu ako nisi upucen?Prvo,Mouce je imao pozajmicu na godinu dana a to je fakticki ugovor i on jeste uzeo kintu koju nije opravdao a ostali igraci ako odu,morace njihov buduci klub da plati obestecenje jer imaju vazeci ugovor sa Zvezdom,tako da ce na njima izvaditi kintu,koju je ulozila u njihove plate i ostalo.Drugo,Bozovic ne bezi zbog svoje plate jer je on obezbedje do kraja zivota jer na racunu ima nekoliko miliona evra zaradjenih u Rusiji,nego zato sto se igracima duguju nekoliko plata i nece sa nezadovoljnima da radi.Trece,Kanga uopste nije autentcna 10-ka,vec igrac sa ogromnim radijusom kretanja,sto za te 10-ke nikad nije bilo primarno vec da imaju vanserijsku tehniku,zavrsni pas i solidan golgeterski ucinak.Cetvrto,taj tvoj partizan,za koji navodno ne navijas,duguje samo 20-tak miliona i bas se po tome vidi da racionalno posluje.Igrao je par puta u LE a toliki dug.Zapitaj se sta je to racionalno poslovanje.I na kraju,kao peto,taj igrac uopste nije ni otet partizanu jer nije bo njihov clan a nije ni potpisao za Zvezdu i pitanje je da li ce uopste potpisati i ne razumem zasto se dize ovolika prasina oko njega.Tek ako bude promovisan u Zvezdinog igraca,moze se voditi polemika.

      0
      0
      Odgovori
  2. Što tako bezobrazno ukrali !!!! Pa igrač želi da promeni sredinu a zvezda je najbrža i zna šta joj treba ,kaže se zvezda je bila brza i dovela Želju partizana , a ovako se širi mržnja među navijačima!

    0
    0
    Odgovori
  3. Nista nismo ukrali .partizani stopirali pregovore i Zvezda uskocila . Trziste je takvo : ko pre devojci , devojka njegova . Lepo .

    0
    0
    Odgovori
  4. Koga god da dovedete, vas domet je drugo kolo kvalifikacija… Prevara od trenera, i od 80% igraca, dodje do izrazaja kada se ne sude zvezdanaesterci, izbacuju suparnicki igraci ili se isti samaraju po svlacionicama, i kada se ne sklanjaju da Vuciceva ekipa proseta do 3 boda…

    0
    0
    Odgovori
  5. Partizan ima razlog zasto je odbio i nije doveo ovog igraca,a Terzic pokusava da naivnim navijacima Zvezde ,,zamaze,,oci sa pricom kako toboze otima igraca Partizanu.

    0
    0
    Odgovori
    • Ko je taj Jaime Agatonovic? Imam ga na Twitteru i ja, i u par navrata me je nesto iznervirao, i svadjali smo se, pa zamalo da ga prebijem koliko me je iznervirao.

      0
      0
      Odgovori
  6. Taj da valja, igrao bi i dalje u Ukrajini, ili u Rusiji, makar u nekoj osrednjoj ekipi, ne mora da bude to Dinamo Kijev i Anzi Mahackala kao ranije, vec neko slabiji, a ne dolazio u tim koji igra egal sa ekipom sa Malte.

    0
    0
    Odgovori
    • А,посебно не долази у тим који неком тамо Заглембју није не дао гол него створио шансу 120 минута.

      0
      0
      Odgovori
    • A pre samo 2-3 nedelje,kad je bilo na svim portalima vest da dolazi u mali partizan,pisali ste ,Ivice,dovodi ga odmah,ne čekaj ni trena,babaroga od igrača,ovaj otkida,takav nam treba a sada ste već okrenuli priču,najednom ne valja,loš je,čim će doći u Zvezdu.Kakvi ste licemeri vi franjevci,to je prosto za nepoverovati.

      0
      0
      Odgovori
  7. Vala, usrecice se kao sa Krnetom i onim pederkom Radojicicem Radonjicem, ili kako vec da se zove taj pripadnik LGBT populacije, sto je sada u Cukarickom.

    0
    0
    Odgovori
    • Malo pre ovog komentara sam procitao, kako komentari koji su rasistički NEĆE biti objavljeni! Šta je sad ovo admine?

      0
      0
      Odgovori
    • Dobar si poznavalac fudbalskih ka su tebi golovi sa 30m. ziceri,,,,hoće vas ovaj natankati kao da gledam sta ce biti,,,,

      0
      0
      Odgovori
  8. -vi „gani ste se u prapostojbini bavili nomadskim stocarstvom, dekravinom i pljackom i to vam je ostalo ukorenjeno i duboko usadjeno jos od ‘eksera’..pa do danasnjih dana..

    0
    0
    Odgovori
  9. Dao im Ilijev ideju
    Trebo je odma da reaguje i da dovede ga kao tawambu jel bi bio sjajno pojacanje za partizan ali nema veze stavice njega Everton u dzep kao i sve igrace zvezde do sad

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter